VÅRDETOX - FØL DEG FRESH OG LETT TIL SOMMEREN

KOM I KNALL FORM OG FÅ EN NY VÅR
MED EN DETOX 

GJØR DEG KLAR TIL SOMMEREN!
- bli med på et suksessopplegg med Trine Berge


En detox er antiinflammatorisk og kan virke hormonbalanserende og gir deg et stabilt blodsukker når det gjøres riktig

 

 • Antiinflammatorisk kosthold, demper betennelser og vondter
 • Få blodsukkeret i orden, som gir stabilt humør og energi
 • Støtter hormonbalansen din
 • Dypere ro og bedre søvn
 • Mental og emosjonell klarhet og fokus
 •  Mer glød og velvære 
 • Bli kvitt en oppblåst mage og tunghet i kroppen
 • Få vekk vinterkroppen, gå ned et par kilo og føl deg mer vel
 • Helhetlig opplegg med kosthold og yoga
   

    KURSOPPSTART:
   26. April,
  men vi varmer opp fra onsdag 24, med zoom og pre-cleanse.

  Da har vi felles oppstart, men det går helt fint å starte opp noen dager. senere  Opp til 1 uke etter offisiell oppstartdato 
   
  "Dette er første gang jeg har gjort en detox. Det gikk veldig greit for meg og var absolutt en positiv opplevelse. Synes du la opp kurset veldig fint med meny for alle dagene, og hele tiden med alternativer. Jeg ble også overrasket over alle de gode smakene, og koser meg hver dag fortsatt med deilige smoothies og salatdressinger. Veldig god følelse i kropp og sjel!
  Tusen takk fra meg."
  - Ina Elsrud

 

Bli med på 14 dagers detoxkurs 

Våren er tiden for en fornyelse, at vi tar en våropprydning! En tid hvor du lengter etter føle mer glød, våkne opp om morgenen med et overskudd og føle deg vel i kroppen din - rett og slett komme mer i form. Kjenn den gode følelsen av at din favoritt sommerkjole sitter som et skudd.

Det er fort gjort at kosthold og livsstil sklir litt ut for mye i hverdagen og det er ikke alltid like lett å ta grep. Her tilbyr jeg deg en step by step plan som fungerer og jeg gjør det enkelt for deg. Dette er et kurs jeg har kjørt mange ganger og har utrolige fornøyde deltagere som har fått kjemperesultat og etablert en sunn og fresh livsstil i mer balanse - som gjør at du gløder! 

Jeg ønsker at du skal få maks resultat og effekt. Jeg kan hjelpe deg å få det til på en enkel og trygg måte! Det er det jeg jobber med, og det elsker jeg. Jeg bruker min erfaring og kunnskap som jeg har samlet opp over 20 år! Mer om dette kan kan du lese om lenger ned. 

Meld deg på VÅR DETOXEN , et 14 dagers kurs som er helhetlig og støtter hele deg - føl deg på topp, i sinn, sjel og kropp. Her får du et suksessopplegg som både er komfortabelt å gjennomføre og som garantert gir resultater. Du blir rett og slett lettere, freshere og får mer energi.

Du blir fulgt opp hele veien til mål, step by step!

 

Yes - jeg vil være med på kurs!

Hva kan en detox gjøre for deg?

En detoxkur gir kroppen din en ny start, mer energi, regulerer vekten, gir vakrere hud, blankere hår, sterkere negler og klare, strålende øyne. Du vil også merke en mental klarhet og bedre konsentrasjon. Immunforsvaret ditt blir styrket og du vil rett og slett føle deg friskere og full av velvære!

Detox handler om å sette kroppen i stand til å helbrede seg selv

Kroppen din avgifter seg selv hele tiden, men den jobber ofte i “motbakke”. Det er fordi vi spiser  for mye tungt fordøyelig og næringssfattig mat. Vi stresser for mye, puster overfladisk og beveger oss for lite. I tillegg belastes kroppen av alle miljøgiftene vi puster inn, og omgir oss med.

Gjennom en detox hjelper vi kroppen med den naturlige avgiftingsprosessen, slik at din indre glede og vitalitet vekkes. Kroppen din vil alltid søke helbredelse når du legger til rette for det, og fjerner giftstoffer og stress.

Mange tenker kanskje at detox handler om å avstå fra alt, at det nesten kan føles som avstraffelse. Men for meg er det motsatt!

Det handler om å virkelig ta vare på seg selv, og gi kroppen en skikkelig energiboost.

Du gir slipp på det du ikke trenger –  og fornyer og bygger opp kropp og sinn. 

Dette får du på kurset

14 dagers detox kurs

Det ultimate detoxkurset for deg som ønsker et dyp effekt og maks resultat. Her tar vi oss  tid i hver fase som gjør det enklere å integrere og bevare en sunnere livsstilsendring. 

Kurset går over 3 faser med også mulighet for en fastemodul* (fase 2)
Fase 1: er en fase hvor vi venner oss til plantebasert mat, stabiliserer blodsukkeret og forbereder kroppen til en detox. 
Fase 2: Selve detoxfasen, hvor vi spiser mer lettfordøyelig mat som juicer, smoothies, supper og salater.                                      Fastemodul mulig (3 dager), men ikke nødvendig, frivillig!
Fase 3: en overgangsfase fra detox til en ny hverdag.

Kurset inneholder også 
✅flere yogaprogrammer 
✅Meditasjon og pusteøvelser
✅Coaching, oppfølging av meg 
✅Tips for sunn livsstil etter kurset
✅Tilgang til kurset i hele 4 måneder

(*fastemodulen - Her vil man over 3 dager, innta flytende føde, juice/smoothie, frivillig)

 

  

Dette får du også på kurset

 • Fullt program for 14 dager + bonus; ukesplan for uken etter detox
 • Alt blir tilrettelagt for deg gjennom en online kursportal (Ukesmenyer, handlelister, utstyrsguide, oppskrifter, yoga og meditasjon, tips)
 • Privat facebook gruppe med et fellesskap der Trine følger deg opp og holder egne livesendinger. 
 • Du beholder tilgang til kurset i 4 måneder, slik at du kan hente inspirasjon og kunnskap for en varig livsstilendring, eller gjenta programmet om du ønsker. 
 • Kurset er bygd opp gjennom en helhetlig tilnærming til helse, gjennom kosthold, yoga og velvære. 
 • Dette er ingen sultekur, selve detoxfasen går du først over til når blodsukkeret ditt er stabilt. 

Kosthold

Programmet har 3 faser. Du får ukesmeny, oppskrifter, handlelister, instruksjonsvideoer og generelle kostholdstips basert på et sunt, næringsrik, lettfordøyelig og plantebasert kosthold – som er glutenfritt, sukkerfritt og melkefritt. Du skal spise deg mett, og spise god (men sunn) mat. Du må selvfølgelig avstå fra noe i denne perioden, men det vil være langt enklere enn det du kanskje tror. Du får god oppfølging. 

Yoga

Du får yogaøvelser som du kan bruke for å få best mulig utbytte av detoxen. Jeg har satt sammen yogaprogram som hjelper kroppen din med alle prosessene den skal gjennom for å oppnå den freshe følelsen – OG mer mental ro og fokus. Øvelsene er enkle og passer for ALLE. Du får gode instruksjonsvideoer til alle øvelsene.  Ved å følge yogaprogrammet vil du lettere ta med deg en ny livsstil som gir deg masse glede og overskudd.ANBEFALING

LES OM HELENS ANBEFALING AV KUSET

Etter en travel vinter med mye reising, lang turne og som småbarnsmor ville jeg gi meg selv en gave i form av en skikkelig vårrengjøring. I en travel hverdag med små barn er det ikke alltid lett å tenke kreativt når man står i butikken og lurer på hva man skal ha til middag. Jeg har over lengre tid skiftet over til et plantebasert kosthold , og jeg kjenner virkelig på kroppen hva det gjør med meg og min energi. Jeg elsker å bruke tid på å lage mat, forberede og skape, det er min jording, likevel er det ikke alltid tiden strekker til. Jeg ønsket å gi meg selv en gave i form av detoxkurset til Trine Berge. Et godt opplegg som var lett og følge og som gjorde dagene forutsigbare mht planlegging av innkjøp og hva som skulle stå på menyen. Så mange inspirerende og nye oppskrifter som virkelig har funnet sin plass her i heimen for godt! Lune supper, deilig fermentert yoghurt , friske smoothier - man går ikke sulten når Trine har styringen. Energien som kom av detoxen var så utrolig inspirerende og deilig at jeg rett og slett fortsatte hennes plan gjennom hele denne sommeren. Ikke har jeg bare blitt mye lettere i kroppen , men jeg ser frem til å ta med meg dette inn i høsten og mot oppkjøring av en juleturne! Jeg anbefaler på det varmeste Trine Berge sin detox - med sin lange erfaring og  ikke minst helhetlige tanke om mat , kropp og sinn, er hun en veiviser mot en friskere og gladere mage og kropp!

- Helene Bøksle
  Artist

BLI MED PÅ VÅRDETOX - FØL DEG KLAR OG LETT TIL SOMMEREN, FULL AV GLØD

Kr 3290,-


Oppstart:

26. april  2024

(Anbefalt med felles oppstart, men du kan starte en dato i nærheten, du har hele 4 måneder på deg)

Føl deg fresh, full av energi og klar til sommeren!
- 14 dagers fullt program, med kosthold og yoga/meditasjon
- Live coaching & oppfølging!
- 4 mnd tilgang 

Påmelding

1750,-

2 avdrag (over 2 måneder)

Oppstart:

26. april  2024

(Anbefalt med felles oppstart, men du kan starte en dato i nærheten, du har hele 4 måneder på deg)

Føl deg fresh, full av energi og klar til sommeren!
- 14 dagers fullt program, med kosthold og yoga/meditasjon
- Live coaching & oppfølging!
- 4 mnd tilgang 

Påmelding

BONUSER:

 • 1 Ukesplan for kosthold for uken etter endt detox og oppfølging

 • 1 hefte med lav-inlammatoriske oppskrifter, råvarebasert kosthold 

 • Mesterklasse etter kurset for en antiinflammatorisk livsstil

  VERDI: 1900,-

  EKSTRA BONUS VED PÅMELDING INNEN 25. APRIL

 • Fermenteringskurs med  oppskrifter (verdi 690,- )

 • 2 klasser med breathwork som understøtter og løfter detoxen til et nytt nivå (verdi 1600)

  TOTALVERDI =

  KR 7480,-  

Q&A
vanlige spørsmål om kurset

  • Når starter kurset?
   - Du starter opp fredag 26. april. VI har en oppstarts live, 2 dager før, onsdag 24. april på kvelden kl 18.30. Da får du god oversikt og så tar vi pre-cleanse onsdag og torsdag, før vi starter selve detox fredag. Alle liver kan ses  i opptak. Du kan selvsagt velge å starte senere om du ønsker, alt ligger klart til deg i kurset og facebookgruppen - men mer støtte fra gruppen når vi gjør det på en felles dato eller så nært som mulig!
  • Når får jeg tilgang til kurset og materialet?
   - Du får tilgang til kursmaterialet 18. april slik at du har litt tid på å se gjennom ukeplanen og handlelisten før oppstart.
  • Kan jeg klare programmet i en hektisk hverdag og med familie?
   - Ja, det kan du. Jeg prøver å finne løsninger for deg, gi deg tips på hvordan forberede og gjøre det enkelt. Oppskriftene du får er gode og familien vil kanskje overraske deg med å like mye av det. Ett tips er å  lage noe ekstra til de, som å koke noe pasta,/ris eller får brød til supper og gryter på mange av måltidene. 
  • Hvordan får jeg oppfølging?
   -Vi har en felles private Facebook-gruppe hvor vi tar prosessen, gir hverandre støtte og ikke minst hvor jeg er med og følger opp. Her kan du stille spørsmål i gruppen underveis og jeg svarer fortløpende. I gruppen støtter og heier vi på hverandre så vi lettere lykkes å holde fokus og oppnå topp resultat.  Her varmer vi også opp og gjør oss klar til kursstart. Jeg vil sterkt anbefale deg å være i denne facebookgruppen slik at du føler denne støtten, selv om du ikke er så aktiv der selv, vil du kunne føle samhørighet i prosessen. 
  • Hva om jeg ikke har tid til å møte til livessending?
   -Rekker du ikke livesendingene, så ligger videoene som opptak i gruppen, slik du kan se dem når det passer.
  • Hvor starter vi?
   -Du går igjenom kursportalen, og vi starter opp med en zoomlive onsdag 24. april kl 18.30 (kan ses i opptak). , her vil du få vite alt du trenger for å komme i gang og du kan stille spørsmål.
   Du melder deg inn i facebookgruppen slik at du kan delta her og få støtte både fra meg og gruppen.
    
  • Hvem passer kurset for?
   -Kurset passer for deg som ønsker å komme i form og gjerne en livsstilendring. Alt er enkelt lagt tilrette for at du skal klare det, så lenge du følger programmet.
  • Jeg vil gjerne være med, men er litt usikker. Hvordan kan jeg få mere informasjon og stille noen spørsmål?
   - Send meg gjerne en epost til [email protected]. eller via min facebookside jeg svarer deg så fort jeg kan.
  • Jeg skal i et bursdag eller reise bort, noen dager inn i detoxen, hvordan løser jeg det, kan jeg fortsette være med? 
   - Send meg en epost eller melding (se punktet over) så kan vi se om vi finner en god løsning. Det er nå flere som har meldt seg på, som starter senere, så det løser vi! Ikke la det stoppe deg om du føler deg motivert! 
  • Trenger jeg mye kjøkkenutstyr? 
   - Du trenger en blender, det er det aller viktigste. Om du har en juicer, stavmikser og foodprosessor , topp! Men du må ikke ha alt dette. Jeg hjelper deg finne løsninger. Og det er mange oppskrifter å velge mellom så det går seg til.
  • Kan jeg starte senere enn 26. april?
   - Ja, det kan du, men jeg anbefaler at du starter i nærheten, slik at du får mest mulig støtte og inspirasjon fra gruppen og min oppfølging. Men send meg gjerne en mnelding/epost så kan sammen finne ut om dette går.
   Gi meg også beskjed om din oppstartsdato, så jeg kan følge deg opp i prosessen og tilrettelegge på best mulig måte.
  • På kurset er det en fastemodul, må jeg gjøre denne? 
   - Nei, denne er helt frivillig og du får kjempeeffekt uten den. Og du skal kun ta en faste om du føler at du har overskudd til det, at du er i "balanse" før du går i gang. Dette vil vi snakke om under kurset slik at du vurdere det når vi nærmer oss. Fasten består av 3 dager med juicer og smoothies.  
  •  
Yes - jeg vil være med!

Fortsatt usikker? Hør hva tidligere deltakere sier om kurset:

Dette detoxkurset holder virkelig det det lover. Dette var min første detox ever, og jeg elsket det! Det beste med hele kurset var at jeg slapp å gå sulten, og at jeg fikk spise masse digg mat.

Jeg har fått en del nye favoritt-oppskrifter og jeg er overbevist om at jeg har endret livsstil og egen bevissthet rundt mat og meg selv. De tre ukene kurset varte var jeg veldig dedikert, uten for store utfordringer, og det var verdt det!

Å virkelig få kjenne på en glad kropp var et kick, og dette kurset kommer jeg til å repetere på egenhånd også. Deilig å kunne gi kroppen en kick-start.

Alle tips og råd Trine kom med var veldig kjærkomne, og programmet hun har satt sammen er svært effektfullt. Det å få vite hva som faktisk er bra for kroppen, og bare det å vite at jeg med noen grep kan gi kroppen og meg selv en bedre hverdag, er verdt mye.

Anbefaler alle å prøve dette kurset, og investere i egen helse!

Trine Hakkebo Sørgjerd

Dårlige matvaner, trøtt og sliten? Det var jeg – helt til denne magiske feen kom og snudde helt opp ned på rutinene mine. Nå har jeg fått innarbeidet gode hverdagsrutiner og jeg føler meg fresh og energisk, innenfra og ut.

Huden min stråler, den oppblåste magen jeg har hatt i alle år har etterhvert blitt borte og jeg har en en deilig ro og tilstedeværelse inni meg. Og uvanene med kaffe latte, sjokolade og varm pasta i hverdagen, de vil jeg ikke tilbake til. Å få bort uvanene var mye lettere en jeg trodde det skulle være. Jeg var også opptatt av å ikke gå så mye ned i vekt, da jeg i utgangspunktet er ganske liten. Det har gått helt fint, da man kan velge av mange gode oppskrifter med mer eller mindre kalorier. Yoga og meditasjonsøvelsene har også vært fantastiske, det har vært superdigg med litt egentid på morningene.

Jeg kan på det varmeste anbefale detox kurset til Trine. Her følger man et godt gjennomarbeidet opplegg med kosthold, yoga og meditasjon. Vi har hatt livesendinger hvor man kan komme med spørsmål og erfaringer + at det ble satt opp en Facebookgruppe hvor man kan spørre inn og dele erfaringer. Selv har jeg hatt noen utfordringer underveis med en liten betennelse i ryggen. Da fikk jeg flotte kostholdtips på hva jeg kunne gjøre for å dempe den. Og det funket! Tusen takk Trine – du er bare helt Rå! Jeg er sikker på at våre veier vil krysses igjen.

Jannicke Solgård-Jensen

Jeg har nå deltatt på og gjennomført detoxkurs med Trine, jippi!

Det krevde litt forberedelse fra min side, fordi jeg måtte sette meg inn i alle oppskriftene og planlegge mer, og bedre, enn jeg er vant til. Men for en belønning jeg har fått!

I tillegg til at jeg har lært mange nye oppskrifter og fått tilgang til et supert program med blant annet veldig gode yogaøvelser, føler jeg meg bedre enn på lenge. Etter kun få dager begynner man å føle seg lettere i kroppen, deilig og passe mett og merker minimalt med sukkersug. Man sover bedre, har mer energi – men er roligere. For meg har det beste vært å føle meg lett i kroppen.

Selv etter kurset har jeg fortsatt med mange av de samme prinsippene som under detoxen.

Programmet er lagt opp på en enkel måte med god informasjon, masse oppskrifter, fine yogaøvelser og en herlig Facebookgruppe med fine støttespillere.

Det krever litt innkjøp og laging av mat men gir en super effekt etter kun få dager. Jeg føler meg lett i kroppen og det har vært relativt enkelt å gjennomføre – for det er veldig god mat! Jeg anbefaler denne detoxen på det varmeste.

Elsebeth Rivertz

Kurset er ikke bare en detox, men starten på en varig livsstilsendring. Bare se hva deltakerne sier to måneder etter kurset. De har fått kunnskap, erfaringer og verktøy som fungerer, og som de kan bruke resten av livet! (lenger ned kan du lese flere tilbakemeldinger)

Påsketilbud med alle bonuser utgår 24. april

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Populære bøker Trine har gitt ut

Litt om meg

Min bakgrunn som detox coach

Noe av det første jeg gjorde når jeg skulle endre livsstil for over 20 år siden, var å ta en detox. Det ga kjemperesultat! Det var en ganske så tøff detox med faste over 7 dager, og det var virkelig utfordrende, men det ga meg også en ny start. Starten på en ny livsstil for meg, og faktisk etterhvert en ny karriere, innen helse og livsstil. Jeg følte at jeg strålte av mer livskraft, glede og en god følelse i hele meg. Alt funket bare bedre i kroppen min, og det vistes på utsiden også  - jeg glødet!

Tredje gangen jeg detoxet var på master cleanse som var basert på palmesirup, sitronsaft og cayennepulver, og jeg kom i stor ubalanse i ettertid, fordi kroppen min fikk candida av all sukkeret.

Men jeg fortsatt med gjøre detox og alle mange typer detox. Tarmrens, lever, nyre, gallerenser, rawfood osv, you name it.... Og for hver detox endret livsstilen min seg, til det bedre. -At jeg ville ha sunnere mat, og at det var lett for meg å lytte til hvordan kroppen min reagerte om jeg tok mer usunne valg, slik at jeg fikk kunnskapen jeg trengte for å finne en god livsstil. Siden den gang har jeg detoxet utallige ganger på alle mulige måter. Jeg har gjort "alle feilene" og lært hvordan jeg kan gjøre det på smartest mulig måte, som bringer langt mer balanse. 

Etter som årene har gått har jeg funnet ut at en detox trenger ikke å være så tøff som jeg gjorde i starten for å få de beste resultatene. Men jobbe sammen med kroppen på en holistisk måte som gjør at det bringer og gjenoppretter mer harmoni og balanse i kroppen din, og din livsstil. Jeg kombinerer derfor et lettfordøyelig plantebasert kosthold med mye rawfood, kombinert med yoga og meditasjon. Da blir det også mindre ufordrende å gjennomføre en detox, selv om det krever sitt, - som all endring gjør. 

De siste 5 årene har jeg jobbet med detox som et av mine hovedfokus i jobben min, gjennom en-til-en coaching, detox retreater og etterhvert online kurs. Utallige folk har fått effekt og jeg elsker jobben min!

Med min spesialkompentanse kan jeg støtte deg gjennom en detox prosess, virkelig legge tilrette for deg så du kan gjøre det på den enkleste måten, men samtidig få de beste resultatene - som bringer harmoni og balanse. Og at du slipper å gjøre alle de feilene som jeg måtte gjennom. Jeg hjelper deg å lykkes, med en ny start for deg og kroppen din! 


Her kan du lese flere anbefalinger fra fornøyde kursdeltagere!

Dette kurset er laget med kjærlighet – og et oppriktig ønske om at du får de resultatene du ønsker deg! 

Trine Berge er en ettertraktet holistisk helsecoach, yogalærer, forfatter og plantebasert kokk. Hun har jobbet med detox, helse og selvutvikling i over 20 år. Trine har skrevet flere livsstilsbøker, og arrangerer ofte kurs, workshops og retreats både i innland og utland.

 

Yes, Jeg vil være med!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.