1.490,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
34d2bkrlsdsjlfo7bcgd img 1979

Fermentering, innhøstning, sesongens ferske grønnsaker

Ny Dato:
23. sep kl 17.45 - 21.00, 
Sted: Huk aveny 42

Fermentering av mat er i vinden som aldri før og det er enklere enn hva mange tror. På dette kurset vil vi fokusere oss om de ny-innhøstede grønnsakene som nå er på sitt mest næringsrike. Lage spennende melkesyregjærede blandinger. Vi lager også surkål. Du går hjem med flere glass med fermenterte grønnsaker du kan glede deg med utover høsten.
Her får du både oppskrifter og også anledning til å lage dine egne. 
Fermentering er sunt for oss og byr på spennende smaker.

 
Pris:
Earlybird
Pris: 1490,- ved påmelding innen 3 sep.
Etter det er summen 1690,-
Prisen inkluderer kurs, 4 fermenterte glass & oppskriftshefte. Påmelding er bindende, men du kan sende en annen hvis du blir forhindret fra å komme selv.
 
 
 
Ved spørsmål:
Info@trineberge.com
 
Kursleder Trine Berge, rawfoodkokk, velvære coach og kundalini yogalærer har gitt ut flere bøker om helse og sunn livsstil. Hennes siste bok "Rawfood" ble utgitt i 2015 og ble måndens bok i boklubben "Energica". Trine er utdannet og sertifisert rawfood kokk fra USA, det annerkjente Matthew Kenney Academy. Trines fokus er å inspirerer til balanse, glede og kreativitet ved å lage sunn & næringsrik plantebasert mat, smoothies og juicer, og hvor enkelt det kan gjøres i hverdagen. Trine har jobbet med kosthold, detox, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. Hennes fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om.