SELF-LOVE

IS WITHIN REACH

Video Poster Image

Transformativ yoga og detox retreat
2. - 8. juni 2024 på Mallorca

Velkommen til en unik mulighet til å komme nærmere deg selv på en fantastisk retreat og nyt en dypt transformerende detoxretreat sammen med meg  på Mallorca. Vi bor i en vakker Finca, helt for oss selv, omgitt av en herlig parkhage som nærmest minner om Edens hage. Dette stedet nærer og løfter våre sanser og innbyr til ro, samtidig som vi deler et trygt og godt fellesskap.

På denne retreaten vil jeg assistere deg til å g deg selv en restart, slik at du kan oppleve mer ro, glede og balanse i HELE DEG. Gjennom en kombinasjon av kosthold, transformativ yoga, breathwork og hvile, vil du kunne frigjøre mye underliggende stress, spenninger og gamle historier som kroppen din bærer på. Resultatet blir et fornyet velvære i deg og en kropp og sinn det er godt å være i. 

 

Transformativ detox og yoga retreat

Dette fortjener du:

 • En transformasjon og nyte en detox i vakre omgivelser mens solen skinner og du kan puste ut, og bli tatt vare på!

 • Gjennom yoga, meditasjon, pusteøvelser, og ro, tilbyr jeg en helhetlig tilnærming til å resette kroppen og sinnet ditt

 • Nyte spennende og velsmakende plantebasert detoxmeny,  for å støtte kroppens naturlige detoxprosess.

Tiden er inne for å gi deg selv en ny start og "et godt sted å være" - i deg selv!

Et godt felleskap

Her kan du reise alene om du vil, på en slik reise kan du møte nye venner og slappe av i hyggelige og trygge omgivelser. Her deler vi gode samtaler og ikke minst vi kan le og kose oss. 

 

Maten vil deg ikke bare godt, den kan også nytes

Et spennende og velsmakende plantebasert kosthold som er lettfordøyelig. Her kan du virkelig  bli overrasket over alle de gode smakene og bli inspirert til et sunnere kosthold. 

Mulighet til å skjemme deg selv bort med flinke terapeuter

Jeg er heldig å ha flere dyktige kroppsterapeuter som gir fantastiske massasjer som understøtter prosessen din og du kan bare nyte

Lære ny kunnskap

PÅ denne retreaten vil du lære og praktisere nye verktøy du kan ta med deg hjem til hverdagen din,  slik at du kan fortette din indre reise og ta bedre vare på deg selv. 

Nyte stedet

Vår finca byr på mange steder du kan enten være sosial, eller trekke deg tilbake i ditt eget selskap som på en tur i den vakre parken som omgir oss, eller nyte en deilig hvil i hengelkøyene. 

Yoga og breathwork

Vi har 2 daglige økter med yoga. Den ene økten mer dynamisk, den andre mer fokus på ro og hvile. Vi vil jobbe med pust og andre somatiske verktøy for å komme nærmere oss selv og forløse og transformere. 

Kostholdet

 

På denne detoxretreaten serverer vi nydelig, lettforfordøyelig plantebasert mat, supplert av adaptogener og supermat som underbygger detoxen og bygger deg opp. Kostholdet er antiinflammatorisk og hormonbalanserende. Det vil si at betennelser dempes eller forsvinner og du opplever mer harmoni, balanse, økt energi i kroppen din. Du vil også kjenne på mer ro i kropp og sinn i løpet av uken og en glød.
Med meg på teamet har jeg en fantastisk kokk som tryller de lekreste retter frem og vi kan virkelig nyte spennende og velsmakende retter, fra hele verden. 

Kostholdet er fullstendig fri for gluten, melk, og raffinert sukker. Vi kutter også korn denne uken og spiser næringsrik og råvarebasert, plantebasert mat. 

Det er ikke bare kostholdet som gjør deg godt, men i kombinasjon med hvile, yoga, breathwork og meditasjon gjør dette til sammen underverker og gir en mild, men dyp detox som gir deg en ny start. Akkurat det du trenger!

En finca i Edens hage

 

Stedet vi bor på er helt privat på en flott finca og en stor praktfull hage, eller rettere sagt som en liten park med masse plass til å finne sin egen space.Vi har stort basseng med solsenger, hengekøyer og mange fine steder du kan trekke deg unna om du bare ønsker å nyte litt tid for deg selv. 
Her kan du garantert finne roen og gjenvinne energien din, like utenfor denne søvnige lille autentiske landsbyen, Porreres. Rett ved siden av oss er det fin tur opp på en høyde hvor det ligger et gammelt kloster. Dette er en fin morgentur, i rask eller rolig gange. 

Dette er en tur du godt kan reise alene eller sammen med noen. Jeg har selv erfart at noen av mine beste reiser er alene er på en slik retreat hvor man møter mennesker med samme interesser og en mulighet for å bli kjent med nye og ukjente sider av seg selv. Vi har som regel gjester i alle aldersgrupper.

Rom
Kommer du alene legger vi deg på et rom med samme kjønn. Det er fine dobbeltrom med separate senger, men sengene kan flyttes sammen om det ønskes. Jeg har omgjort noen dobbelrom om til enkeltrom, her betaler du  ekstra, om du vil ha rommet alene. 
Noen rom deler bad (med 1 rom), andre har rom med eget bad. Vi har også 1 3-mannsrom som er stort og flott, med en liten egen patio. 

Yoga shalaen tilbyr flott utstyr av både matter, bolstere, pledd og blokker, av høy kvalitet. Du trenger derfor ikke ha med deg eget yogautstyr. 

Om Trine

Trine Berge er kjent som en pioneer innen supermat og sunn livsstil. Er forfatter av flere norske livstils bøker, som blant annet bestselgeren Supermat og hennes siste bok “Rawfood” Har 25 års erfaring med detox, breathwork/meditasjon, kosthold og yoga. Trine var grunderen av Supernature, i 2013 trakk Trine seg ut av Supernature og har nå fullt fokus på yoga og sunt kosthold gjennom kurser, blogg og retreater. Er sertifisert rawfood kokk fra Matthew Kenneys Academy, MAKE, I USA og har mange års erfaring som meditasjonslærer, coach og utdannet yogalærer, kundalini, Yin og Vinyasa Yoga. Trine er NLP Master Practitioner og er under sertifisering som Coach innen NLP og Nevrosemantikk. I tillegg har hun modul 1 i Tension Release Excersise og diverse kurser innen breathwork, somatiske teknikker og polyvagal teori)

Hennes yogatimer oppleves som både leken, sjelfulle, transformative  og oppløftende for kropp, sjel og sinn.

Mitt fokus er at du frigjør deg selv fra det som holder deg igjen fra å leve et liv i tråd med dine verdier og potensialer. At du kan kjenne deg hel, og fri! Det er en deilig følelse, da lever du!

 

Tilbakemeldinger:

 

"Tusen takk for givende Detox Retreat. Jeg er så imponert over hva du klarte å legge opp og sette sammen av effektive elementer på få dager uten stress.

Din yoga og meditasjon var bare super bra for meg! Du er en kjempegod formidler.
Også dine matkurs/forelesninger får jeg så mye ut av og gir meg ny inspirasjon!

All maten på retreaten var kjempegod med mye gode smaker og gjennomført plantevasert - og virket veldig avgiftende. Den menyen du hadde satt ammen der, kan du med god grunn bruke om igjen. Den var mega effektiv og gjorde underverker på utrolig kort tid. BRAVO!

Jeg var gjennom alle stadiene i løpet av de 4 dagene med brain fog og hodepine, slapphet og ny energi på slutten. Utrolig bra! 
Jeg hadde SÅ mye energi da jeg kom hjem og fikk gjort så mye. Jeg har tidligere besøkt kjente steder i USA og andre steder i verden som tilbyr detox, dette var var helt på topp, Trine, så ta dette til deg, at det du tilbyr er virkelig bra og på høyde med verdens ledende på dette feltet. Du gjør det på en balansert måte. 

Jeg ser allerede frem til neste retreat jeg skulle få til å være med deg. Jeg har flere venninner som har spurt meg om retreaten og som gjerne vil være med neste gang.
Ha en god sommer, Trine"

M.M T, Larvik

"I en periode med mange prosjekter gående følte jeg at en ukes retreat kunne gi ny positiv energi. Jeg var en stund i tvil om jeg hadde tid til å dra, men er særdeles glad for jeg dro. Det at jeg ikke hadde erfaring fra yoga gjorde ingenting, det var svært dyktige yogainstruktører som hjalp med å tilrettelegge for meg. Jeg har fra før kunnskap om rawfood, men denne uken var en kulinarisk reise jeg aldri hadde drømt om! Jeg følte ingen sult og var mett hele uken, men omkretsen på bolen etter endt uke hadde likevel gått ned 10 centimeter! Dyktige terapeuter ga gode behandlinger jeg nøt godt av! Er du interessert i helsen din og vil lære mer om hvordan du kan få en boost, er dette det beste opplegget jeg har vært med på! Faktisk en av de beste ukene i mitt liv – Takk til Trine og hele teamet!" 

-Kennet Albriktsen, Daglig leder, Deltabed Norge

 

"Tusen takk for en super tur til Spania :-) Jeg lærte masse og ble skikkelig inspirert av deg, maten og yoga.

Jeg koser meg masse med dine oppskrifter, og har blitt skikkelig hekta av plantebasert. 
At jeg kom hjem fra tur med ekstra energi i tillegg til at noen kilo har forsvunnet på veien gjør ingen ting :-)
Jeg har fått skikkelig fart på forbrenningen og såå stabilt blodsukker, så her går det i gullmelk og chiagrøt hver eneste dag!
 
Ønsker meg ny tur i julegave :-)"
 
-Linda 

Program:


Slik ser en vanlig dag ut i retreatuken (unntak på stranddag og avreisedag)
8.20: morgen detox shot (Et fruktfat står også tilgjengelig til enhver tid)
8.30 – 10.10 Yoga Dynamisk yoga og meditasjon/pust
10.15 – 11.15 Frokost
14.00 – 15.00 Lunsj
17.15 – 18.30 Yoga rolig yoga og meditasjon – evt yoga nidra
19.00 Middag

Midtveis i uken planlegger vi en inkludert strandutflukt med medbrakt detoxkunsj.

På slutten av uken setter vi opp en liten intim kirtan konsert med David Lurey.
Og du skal ikke se bort i fra at vi tar oss en liten dansekveld!Bonus – 3 dagers onlinecleanse og 2 felles coachingklasser:
Du vil også få tilgang til et kurs i forkant slik at du få enda mer ut av retreaten. Da vil du kunne forberede før og jobbe videre etter retreat. Du vil også kunne ha glede av dette etter retreaten. Her vil det ligge tips, detoxoppskrifter og yogaøkter. Disse har du tilgang til i 12 måneder. En del av oppskriftene kan du laste ned.

Coacningsamtale:
I forbindelse med 3 dagers forberedende cleanse tar vi en felles coachingklasse via zoom. Det foregår da litt i forkant. 
Ca 10 dager etter retreat har vi ny coachingklasse for å endring av livsstil og forlenge effekten. 
du får eksakt dato/tid i god tid i forveien. Den kan også ses i opptak. 

Påmelding og pris
2-8. juni, 7 dagerPrisen Inkluderer:
 • Overnatting, 6 netter 
 • Alle måltider & drikker på finca
 • Yoga & Breathwork, all undervisning
 • Strandutflukt, medbrakt lunsj
 • Tilgang til 3 dagers foreberedende detox, online kostholdsprogram, med yoga og pust
 • 2 felles coacingklasser, 1 før retreat og 1 etter, ca 10 dager etter via zoom. Fokus for å få mest mulig ut av detox retreat og en fresh og balansert livsstil, kan ses i opptak. 
 • Kirtankonsert
 • Transfer tur/retur om du ankommer Palma flyplass klar til transfer kl 10.45

 

Dette er ikke inkludert:

 • Flyreise
 • Massasje 
 • Evt transfer utenom gruppetransfer som blir satt opp til og fra flyplass,  se over.

Vedr. spørsmål send epost til [email protected]

 

Betingelser

Ved avbestilling før 20. april refunderes differansen på innbetalt totalbeløp minus administrasjonsbeløp på 3500,-, etter denne dato er det ingen refusjon.
Du kan selge din plass hvis du mot formodning ikke kan delta, men må avklares med meg først.
 

Rom
Kommer du alene legger vi deg på et rom med samme kjønn. Det er fine dobbeltrom med separate senger, men sengene kan flyttes sammen om det ønskes.
Enkeltrom
Det er noen rom som er reservert som enkeltrom, er disse plassene utsolgt, ta kontakt for venteliste, eller se om jeg kan ordne.
Det er også et 3-mannsrom som er stort og flott med eget bad og en liten patio og litt rimeligere pris. 
De fleste rommene deler bad med 1 rom, her er det noen unntak, men badene som deles er store og fine. 

 

NB
Bestillingen er bindende. Du anbefales vanlig reiseforsikring som vil dekke ved sykdom/uhell.

 

 

 

Dobbelrom

Kr 20495,-

Dobbeltrom per person

 

 • Et standard dobbelrom, du blir lagt på rom av samme kjønn om du reiser alene. 
Book nå

Enkeltrom - 1 rom igjen

Kr 24999,-

Enkeltrom

 

 • Her får du et rom alene for deg selv
Book nå

Vanlige spørsmål