Mine visjoner og tjenester

Min mission er å inspirere mennesker til å leve det livet de ønsker, og ha overskudd og energi til å skape det vi drømmer om. Jeg tilbyr flere typer kurser, retreater og eventer rundt omkring i Norge og verden som raw food kokk og velvære coach. Mitt fokus er alltid på inspirasjon, glede, kreativitet og balanse. Du er mer enn bra nok og jeg synes ofte at helse kan bli presentert litt for seriøst og vanskelig. Så pass vanskelig at de fleste av oss føler at at det blir for komplisert eller at vi aldri greier å gjøre det nok perfekt. Det i seg selv skaper ikke overskudd og glede, som jeg mener er grunnstenen i god helse og en positiv livsstil.

For meg handler det jo nettopp å leve en livvstil som både er gøy, men også skaper velvære og energi. Og ved enkle grep kan vi alle optimalisere vår livsstil.

 

 

 

Kurs & Workshop

Den beste måten å lære seg hvordan du selv kan lage god og næringsrik raw food og supermat er å bli inspirert og lære de beste og enkleste triksene på kurs.

Trine tilbyr flere kurs innen for raw food og supermat. Kursene er lagt opp til å være inspirerende med lett og innførende teknikker som du lærer raskt og som alle enkelt kan innføre i en travel hverdag.

Kundalini Yoga & Meditasjon

Trine har to ukentlige faste timer med kundalini yoga i Oslo, på 2 steder. Mandager på No5, vinderen og onsdager på Kundalini Yoga Skolen.  Det arrangeres også yogaeventer og workshops både i Oslo og andre steder i landet. Sjekk ut siden for workshops & event for se når og hvor! Trine har tidligere 20 års erfaring med meditasjon og indre arbeid, derav 15 år som lærer, og 10 års erfaring med yoga. I starten av 2015 startet hun utdannelsen som kundalini yogalærer. I tillegg har Trine jobbet som med vibrasjonsmedisin og som terapeut i over 15 år. 

Retreats

Opplev hva som skjer med kropp og sinn når du tar deg en helg eller uke med bare raw food, supermat og yoga.

Trine tilbyr helger og uker både i innland og utland hvor du kan virkelige kjenne hvor mye energi og velvære du kan oppnå når du tar vekk forstyrrelser og et dårlig eller vanlig kosthold med velsmakende optimal næringsrik mat i kombinasjon med yoga og meditasjon. Trine har over 15 års erfaring med detox, supermat, meditasjon og sunt kosthold.


- på mine retreater kan nyter du god og velsmakende raw food med mye supermat og hvile. Du vil bli forbauset over mye du kan oppnå på en uke når alt ligger tilrettelagt for at du kan jobbe med kropp og sinn. Etter en ukes retreat vil du oppleve at kroppen din fungere bedre på alle måter, mer energi og du føler at du stråler både på innsiden og utsiden. En utmerket måte å erfare hva en sunn og helhetlig livsstil gir.

B√łker

Trine har vært med å skrevet flere livsstilsbøker i Norge og blant annet bestselgeren "Supermat" sammen med Sara Chacko.

I starten av 2015 lanserte Trine sin siste bok "Rawfood - Matglede - energi - nytelse - velvære". Den ble månedens bok i bokklubben Energica. 

Trykk, her, for å kjøpe Trines bøker på nett

Catering

Du kan bestille gourmet raw food med supermat til dine selskaper og eventer.

Jeg og mitt team setter opp en velsmakende og god raw food meny som passer din event. Vi velger kun de beste råvarer og økologisk der det er mulig. Vi kan gå for enkel fingermat og tapas eller en mer avansert 3 eller 4 retters meny. Tilbyr også frokoster og lunsj til diverese eventer. Leverer både til private og firma, ta kontakt for å få forslag på egnet meny og tilbud.

Forfatter & Foredragsholder

Trine reiser også rundt i Norge med inspirerende foredrag om sunn livsstil, supermat og rawfood. Og hun er jevnlig tilstede i media og presse med sine råd og tips.

Events

Spennende event hvor du kan nyte og lære mer om raw food og livsstilen settes opp jevnlig. Gjerne i samarbeid med dyktige og kjente folk innenfor raw food, yoga og andre spennende felt.