Tranformativ detox med Trine Berge

Kom raskt i gang!

- Kickstart det nye året med en lettere følelse og mer harmoni i kropp og sinn.
 
Et effektivt og tranformerende detox-program over 4 dager hvor du kan få et løft,  mer ro og ikke minst mer energi, glød og overskudd i hele deg. Du vil også få renset ut stress og spenninger.

Detoxkurs med plantebasert kosthold som er lavinflammatorisk og hormonbalanserende. Vi gjør også transformative yoga som kan frigjøre lag av blokkerte følelser, spenninger og stress. Dette vil gi deg en sunn start på året ditt. 
Teknikkene du lærer vil du kunne ha stor nytte og glede av i lang tid fremover. 


Lanseringskampanje nå, kun 999,-(1499,-)

til og med onsdag 11. jan. 23
Felles oppstart søndag 15. januar 

Jeg vil melde meg på!
 
Jeg vil melde meg på!

Kosthold

Du får et 4 dagers kostholdsprogram som er:

  • Plantebasert
  • Laviinflammatorisk
  • Hormonbalanserende
  • Blodsukkerregulerende

Gode og sunne:
Detox shots, smoothies, salater og supper + bonusoppskrifter som energikuler og kveldskos

Du kutter disse dagene:
Sukker, korn, melkeprodukter og animalsk mat, alkohol og fint om du kutter eller drikker mindre kaffe. 

Jeg anbefaler deg å noen dager i forveien å spise mer "grønn" og lettere mat. Dette får du mer tips om i kurset.

  

Tranformativ yoga

Vi har daglige live session under disse  fire dagene hvor vi gjøre en kombinasjon av yogaøvelser, breathwork, meditasjon og somatiske øvelser som skaper release og endring i kropp og sinn. Disse livesendninger er på ca 75 til 90 min og kan også ses i opptak (dette skjer via facebookgruppe). Jeg anbefaler deg å sette av 15-30 minutter etter live session til å gjøre refleksjon og gjøre litt notater.

For å få resultatet i denne prosessen må du være innstilt på å gjennomføre og ha tid til å delta, men live kan ses i opptak.  

Ekstra bonus:
Etter endt kurs får du med deg et opptak av en transformativ live session.

Oppfølging

Du får tilgang til en egen kursportal, her vil kursprogram, meny og oppskrifter ligge. I tillegg får du tilgang til en facebookgruppe hvor vi tar den daglige liveøkten. 
I gruppen kan vi også støtte og heie på hverandre og du kan stille spørsmål til meg slik at du kan motiveres og føle deg trygg på lykkes. Jeg anbefaler å bli med på felles oppstart, eller så nært som mulig for en felles prosess og best støtte fra gruppen. 

Live sessions, maks 90 min
Søndag kl 10.30 - 12.00
Mandag 18.15 - 19.45
Tirs - onsd: 18.30 - 19.30

(*Du har tilgang til programmet og alt innhold i 1 måned)

 

Jeg ønsket å gi meg selv en gave i form av detoxkurset til Trine Berge. Et godt opplegg som var lett og følge og som gjorde dagene forutsigbare mht planlegging av innkjøp og hva som skulle stå på menyen. Så mange inspirerende og nye oppskrifter som virkelig har funnet sin plass her i heimen for godt! Lune supper, deilig fermentert yoghurt , friske smoothier - man går ikke sulten når Trine har styringen. Energien som kom av detoxen var så utrolig inspirerende og deilig at jeg rett og slett fortsatte hennes plan gjennom hele denne sommeren. Ikke har jeg bare blitt mye lettere i kroppen , men jeg ser frem til å ta med meg dette inn i høsten og mot oppkjøring av en juleturne! Jeg anbefaler på det varmeste Trine Berge sin detox - med sin lange erfaring og  ikke minst helhetlige tanke om mat , kropp og sinn, er hun en veiviser mot en friskere og gladere mage og kropp!

Helene Bøklse
Artist

Et effektivt og transformerende detox-program for hele deg 

EARLYBIRDPRIS nå:  999,- frem til 11. januar 23, så 1499,- 

Kjenner du deg ute av balanse? Mye stress og spenninger, bærer du rundt på gamle historier og fortid?  Tung i kroppen? Klarer du ikke helt å gi slipp på hva som tynger eller uroer deg.  Bekymrer deg ofte for fremtiden, og har lite tilgang til ro, tilstedeværelse og nuet? 
Dette er altfor vanlig og vi kjenner dette både mentalt, emosjonelt og fysisk, gjennom tankesurr, uro, spenninger, indre og ytre stress, lite søvn og lite energi. 

Det virkelige spørsmålet er: "Hva vil du gjøre med det? 

Transformativ yoga  er noe av det mest effektive verktøyet du noen gang vil finne for å frigjøre fastlåste eller lagrede følelser i nervesystemet, sinn og kropp. I dette kurset hvor vi kombinerer dette sammen med et sunt og rensende kosthold - da kan mye skje og du kan skape endring på et dypt plan som skaper grobunn for en langt større indre styrke og egenomsorg i tillegg til at du vil kunne få dempet betennelse, balansere hormonsystemet og blodsukkeret ditt. 

-En god cleanse for deg som er frisk og vil ha et tranformerende og effektivt program som kan gi dyp endring og  et lavinflammatorisk kosthold som understøtter hele prosessen og gir et løft, glød og tilgang til ny energi, klarhet og ro - og ikke minst indre styrke!


Vi har felles oppstartsdato Søndag 15 . januar
Jeg anbefaler å bli med på felles oppstart, eller så nært som mulig for en felles prosess og best støtte fra gruppen. Men du har en hel måned på deg. 

Kurset inkluderer :
- Kursportal
- 2 dagers forberedende kosthold
-4 dagers kostholdsplan
-4 transformative yoga livesessions (via facebook)
- Fellesskap og oppfølging i egen Facebookgruppe
- Du får tilgang til alt kursmateriellet i 30 dager, inkludert opptak av live sessions

Bonus:
- I kursportalen finner du også et oppskriftshefte du kan laste ned og beholde. 
- Opptak av en transformativ yoga live session
- Flere korte yogaprogram og enkle meditasjonsøvelser. 


Spørsmål?
Send epost til [email protected]

Kjøp kurset

Dette kurset er laget med kjærlighet – og et oppriktig ønske om at du får de resultatene du ønsker deg og kan kjenne endring i deg selv og livet ditt.  

 

Trine Berge er en ettertraktet holistisk helsecoach, yogalærer, forfatter og plantebasert kokk. Hun har jobbet med kosthold, detox, yoga, meditasjon og selvutvikling i over 20 år. Trine har skrevet flere livsstilsbøker, og arrangerer ofte kurs, workshops og retreats både i innland og utland.
Trine har utdannelse innen diverse yogautdannelser; kundalini, vinyasa og yin og ekstra moduler innen meditasjon og pust.
Har også gjennomført NLP practitioner, TRE modul 1, Vagus Nerve program.

Trine har jobbet i mange år med online detoxkurs hvor deltagere har gitt svært gode tilbakemeldinger om god effekt og endring til en sunnere livsstil.

Jeg vil bli med på kurset