Ta en titt på retreaten her, snurr film!

Transformativ Detox Retreat Mallorca

Transformativ Detox & Yoga Retreat, Mallorca

Dato: 28 mai - 3 juni, 2023  - FÅ PLASSER IGJEN

Unn deg selv en dypt transformerende detoxretreat med meg og mitt fantastiske team på Mallorca. Her bor vi i en vakker Finca, som vi har for oss selv, omgitt av en vakker parkhage som for meg minner om Edens hage. Stedet nærer og løfter sansene våre og inngir til hvile, samtidig som vi kan nyte et trygt og godt fellesskap. 

På denne detoxretreaten serverer vi nydelig, lettforfordøyelig plantebasert mat, supplert av adaptogener og supermat som underbygger detoxen og bygger deg opp. Sammen med hvile, yoga, breathwork og meditasjon vil dette gjøre underverker og gi en mild, men dyp detox. Kroppen din vil alltid søke helbredelse når du legger til rette og fjerner giftstoffer og stress. Og kroppen din vet akkurat hva den skal gjøre når ingenting står i veien, men tvert i mot støtter prosessen igjennom hvile, god og sunn mat og bevegelse.

Du vil mest sannsynlig føle deg litt født på ny når du er på vei hjem, med oppladede batterier og virkelig kjenner at du stråler fra innerst til ytterst, med et stort smil og et godt minne for livet! Det unner jeg deg!  

Transformativ Yoga
Du får to yogaøkter om dagen, en  dynamisk på morgen og en rolig økt på ettermiddagen. Yogan er tilpasset alle nivåer, så ikke vær redd om du ikke har erfaring eller en fleksibel kropp. Du vil uansett nivå, dra hjem med mer kunnskap og erfaring!

Transformativ yoga er en frigjørende yogaform og noe av det mest effektive verktøyet du noen gang vil finne for å frigjøre fastlåste eller lagrede følelser i nervesystemet, sinn og kropp.

Yogaøvelsene har utspring fra vinyasa og kundalini yoga. 
Gjennom tilstedeværelse vil vi forløse, utforske og åpne opp for flyt, ro og indre stryke.

I tranformativ yoga tar jeg i bruk blant annet somatiske øvelser,  breathwork, TRE, meditasjon og yoga nidra som vil jobbe med nervesystemet, gi kroppen en mulighet til å kjenne på en dypere ro og hvile slik at du kan virkelig gi slipp. Og vi bygger mer indre styrke i en tid hvor vi kanskje blir mer eksponert mot usikkerhet i en ustabil verden. 

På denne detoxen kan du "skrelle av lag" med stagnerte følelser, spenninger og stress, og komme mer til kjernen av deg selv, kjenne på en dypere ro, mer glede og ikke minst en fornyet energi - i hele deg. 

Vi tar en strandtur midt i uken, her får du med deg lunsj og er inkludert i turen. 

Vi har noen dyktige kropps-terapeuter tilstede som du kan bestille behandlinger av (ikke inkludert i pris).

Jeg har designet retreaten ut fra mer enn 25 års erfaring med detox og livsstilsendring. 

Turen er i samarbeid med reisebyrå, Vilja og inkludert flyreise, tur/retur, Oslo/Mallorca.  

Denne retreaten fylles alltid opp og bestiller du før 2 januar 2023 får du earlybirdpris (se lengre ned) 
Vi har stedet for oss selv. 
Innkvartering i dobbeltrom hvor du deler med 1 person, men vi har 1 trippelrom og 2 enkeltrom tilgjengelig. 

Pris i dobbeltrom, inkl flyreise:  22800,- 
Prisen inkluderer overnatting, kost, yoga, strandutflukt, kirtankonsert, transfer og flyreise (Oslo/Mallorca)

Trykk på knappen under for å booke, eller send epost til [email protected] om du har spørsmål.

Bestill reise her

I en periode med mange prosjekter gående følte jeg at en ukes retreat kunne gi ny positiv energi. Jeg var en stund i tvil om jeg hadde tid til å dra, men er særdeles glad for jeg dro. Det at jeg ikke hadde erfaring fra yoga gjorde ingenting, det var svært dyktige yogainstruktører som hjalp med å tilrettelegge for meg. Jeg har fra før kunnskap om rawfood, men denne uken var en kulinarisk reise jeg aldri hadde drømt om! Jeg følte ingen sult og var mett hele uken, men omkretsen på bolen etter endt uke hadde likevel gått ned 10 centimeter! Dyktige terapeuter ga gode behandlinger jeg nøt godt av! Er du interessert i helsen din og vil lære mer om hvordan du kan få en boost, er dette det beste opplegget jeg har vært med på! Faktisk en av de beste ukene i mitt liv – Takk til Trine og hele teamet! - Mvh Kennet Albriktsen, Daglig leder, Deltabed Norge

Hei Trine,

Tusen takk for givende Detox Retreat. Jeg er så imponert over hva du klarte å legge opp og sette sammen av effektive elementer på få dager uten stress.
Din yoga og meditasjon var bare super bra for meg! Du er en kjempegod formidler.
Også dine matkurs/forelesninger får jeg så mye ut av og gir meg ny inspirasjon!

All maten på retreaten var kjempegod med mye gode smaker og gjennomført plantevasert - og virket veldig avgiftende. Den menyen du hadde satt ammen der, kan du med god grunn bruke om igjen. Den var mega effektiv og gjorde underverker på utrolig kort tid. BRAVO!

Jeg var gjennom alle stadiene i løpet av de 4 dagene med brain fog og hodepine, slapphet og ny energi på slutten. Utrolig bra! 
Jeg hadde SÅ mye energi da jeg kom hjem og fikk gjort så mye. Jeg har tidligere besøkt kjente steder i USA og andre steder i verden som tilbyr detox, dette var var helt på topp, Trine, så ta dette til deg, at det du tilbyr er virkelig bra og på høyde med verdens ledende på dette feltet. Du gjør det på en balansert måte. 

Jeg ser allerede frem til neste retreat jeg skulle få til å være med deg. Jeg har flere venninner som har spurt meg om retreaten og som gjerne vil være med neste gang.
Ha en god sommer, Trine

M.M T, Larvik

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.