Ta en titt på retreaten her, snurr film!

Transformativ Detox Retreat Mallorca

Transformativ Detox & Yoga Retreat, Mallorca

Dato: 2.- 8. juni, 2024  - SISTE FRIST EARLYBIRDPRIS, booking innen 15. feb

Unn deg selv en dypt transformerende detoxretreat med meg og mitt fantastiske team på Mallorca. Her bor vi i en vakker Finca, som vi har for oss selv, omgitt av en vakker parkhage som for meg minner om Edens hage. Stedet nærer og løfter sansene våre og inngir til hvile, samtidig som vi kan nyte et trygt og godt fellesskap. 

På denne retreaten vil vi jobbe med at hele deg kan få en restart og kjenne på mer ro og glede. Gjennom både kostholdet, transformativ yoga, breathwork og hvile vil du også kunne frigi mye underliggende stress, spenninger og gamle historier som kroppen din bærer på. Og du vil kjenne på et nytt velvære i hele deg.

På denne detoxretreaten serverer vi nydelig, lettforfordøyelig plantebasert mat, supplert av adaptogener og supermat som underbygger detoxen og bygger deg opp. Kostholdet er antiinflammatorisk og hormonbalanserende. Det vil si at du vil kjenne at du kommer i mer balanse, økt energi og ro i kroppen, og betennelser dempes eller forsvinner. 

Det er ikke bare kostholdet som gjør dette men også hvile, yoga, breathwork og meditasjon vil sammen underverker og gi en mild, men dyp detox.

Kroppen din vil alltid søke helbredelse når du legger til rette og fjerner giftstoffer og stress. Og kroppen din vet akkurat hva den skal gjøre når ingenting står i veien, men tvert i mot støtter prosessen igjennom hvile, god og sunn mat og bevegelse.

Du vil mest sannsynlig føle deg litt født på ny når du er på vei hjem, med oppladede batterier og virkelig kjenner at du stråler fra innerst til ytterst, med et stort smil og et godt minne for livet! 

Transformativ Yoga
Du får to yogaøkter om dagen, en  dynamisk på morgen og en rolig økt på ettermiddagen. Yogan er tilpasset alle nivåer, så ikke vær redd om du ikke har erfaring eller en fleksibel kropp. Du vil uansett nivå, dra hjem med mer kunnskap og erfaring!

Transformativ yoga er en helhetlig og frigjørende yogaform og kanskje noe av det mest effektive verktøyet du noen gang vil finne for å frigjøre fastlåste eller lagrede følelser i nervesystemet, sinn og kropp.

Yogaøvelsene har utspring fra vinyasa og kundalini yoga. 
Gjennom tilstedeværelse vil vi forløse, utforske og åpne opp for flyt, ro og indre stryke.

I tranformativ yoga tar jeg i bruk blant annet somatiske øvelser,  breathwork, meditasjon og yoga nidra som vil jobbe med nervesystemet, gi kroppen en mulighet til å kjenne på en dypere ro og hvile slik at du kan virkelig gi slipp. Og vi bygger mer indre styrke i en tid hvor vi kanskje blir mer eksponert mot usikkerhet i en ustabil verden. 

På denne detoxen kan du "skrelle av lag" med stagnerte følelser, spenninger og stress, og komme mer til kjernen av deg selv, kjenne på en dypere ro, mer glede og ikke minst en fornyet energi - i hele deg. 

For å best mulig utbytte av retreaten får du tilgang til en online 3 dagers cleanse som jeg anbefaler deg å ta som forberedelse. Denne tar vi i lag, men er frivillig for deg som ønsker maks utbytte av detoxen. I denne portalen får du også små økter med yoga, pusteøvelser og gode mat oppskifter du kan glede deg over i 1 år, slik at du kan integrere en sunnere livsstil også etter retreaten.

Vi har noen dyktige kropps-terapeuter tilstede som du kan bestille behandlinger av (ikke inkludert i pris).

Jeg har designet retreaten ut fra mer enn 25 års erfaring med detox og livsstilsendring. 

Denne retreaten fylles alltid opp!
Vi har stedet for oss selv. 
Innkvartering i dobbeltrom hvor du deler med 1 person.
1 trippelrom (litt rimeligere pr pers, spør) og noen enkeltrom er også tilgjengelig for tillegg på 4100.-

Earlybirdris i dobbeltrom, 20490, ved påmelding innen 25. februar og etter kr 21250,- 

Prisen inkluderer:
Overnatting
Alle måltider
Yoga & breathwork
Kirtankonsert
Strandutflukt med medbrakt lunsj
Tilgang til en 3 dagers online cleanse, yogaprogram og oppskrifter. 

Flyreise ordner du selv.

PS. 
Du kan dele opp beløpet i flere avdrag ved bestilling før april.

For booking og mer info send epost til [email protected]

I en periode med mange prosjekter gående følte jeg at en ukes retreat kunne gi ny positiv energi. Jeg var en stund i tvil om jeg hadde tid til å dra, men er særdeles glad for jeg dro. Det at jeg ikke hadde erfaring fra yoga gjorde ingenting, det var svært dyktige yogainstruktører som hjalp med å tilrettelegge for meg. Jeg har fra før kunnskap om rawfood, men denne uken var en kulinarisk reise jeg aldri hadde drømt om! Jeg følte ingen sult og var mett hele uken, men omkretsen på bolen etter endt uke hadde likevel gått ned 10 centimeter! Dyktige terapeuter ga gode behandlinger jeg nøt godt av! Er du interessert i helsen din og vil lære mer om hvordan du kan få en boost, er dette det beste opplegget jeg har vært med på! Faktisk en av de beste ukene i mitt liv – Takk til Trine og hele teamet! - Mvh Kennet Albriktsen, Daglig leder, Deltabed Norge

Hei Trine,

Tusen takk for givende Detox Retreat. Jeg er så imponert over hva du klarte å legge opp og sette sammen av effektive elementer på få dager uten stress.
Din yoga og meditasjon var bare super bra for meg! Du er en kjempegod formidler.
Også dine matkurs/forelesninger får jeg så mye ut av og gir meg ny inspirasjon!

All maten på retreaten var kjempegod med mye gode smaker og gjennomført plantevasert - og virket veldig avgiftende. Den menyen du hadde satt ammen der, kan du med god grunn bruke om igjen. Den var mega effektiv og gjorde underverker på utrolig kort tid. BRAVO!

Jeg var gjennom alle stadiene i løpet av de 4 dagene med brain fog og hodepine, slapphet og ny energi på slutten. Utrolig bra! 
Jeg hadde SÅ mye energi da jeg kom hjem og fikk gjort så mye. Jeg har tidligere besøkt kjente steder i USA og andre steder i verden som tilbyr detox, dette var var helt på topp, Trine, så ta dette til deg, at det du tilbyr er virkelig bra og på høyde med verdens ledende på dette feltet. Du gjør det på en balansert måte. 

Jeg ser allerede frem til neste retreat jeg skulle få til å være med deg. Jeg har flere venninner som har spurt meg om retreaten og som gjerne vil være med neste gang.
Ha en god sommer, Trine

M.M T, Larvik

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.