Om Trine

Trine Berge er en av Norges fremste livsstilcoacher med fokus på et grønt, antiinflammatorisk kosthold og med lang erfaring innen detox, plantebasert mat og yoga. Hun er forfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Rawfood, henne siste bok, ble måndens bok i bokklubben, Energica. Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. – Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Og for all del ikke glem å ha det gøy, finn tid til å leke og utfolde deg i livet. 

– Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap.

Kosthold: Jeg er fleksitarianer, og elsker plantebasert mat, men spiser ikke det utelukket. Jeg er mer opptatt av at du skal føle deg vel enn at du skal passe inn i en bås. Jeg har over perioder levd både på bare raw food og vegansk kost, men har erfart at for meg og min kropp må jeg ha variasjon og orker ikke at mitt kosthold skal være basert på strenghet, men tvert imot, matglede og en god følelse.   Jeg mener at det finnes ingen riktig fasit når det gjelder diett, som passer alle. Det viktige er å lære seg å lytte til din egen kropp og at det vil mest sannsynlig forandre seg etter sesong og livsfaser.  Jeg er opptatt av ren mat, og gjerne laget fra bunnen, med gode kvalitetsråvarer, helst økologisk. Men viktigst av alt er gleden til livet og moder jord!

Yoga & Livet:
Jeg har over 20 års erfaring med meditasjon, hvorav 15 år som meditasjonslærer med fordypning i mantrapraksis. Yoga interessen min startet i 2005 i en fase jeg var utbrent og yoga sammen med meditasjon fikk meg på bena igjen, og siden det har det bare blitt mer og mer yoga i livet mitt. Å ha en praksis gir meg det fundamentet og forankringen jeg trenger i livet mitt. Men også et sted jeg kan øve meg på livet. Det jeg gjør i  min praksis gjør meg tryggere på hvordan jeg kan leve mer og skape et liv fra hjertet. Det gir meg verktøy til å ta livets utfordringer og stå i stormer. 

Jeg har min hovedutdannelse i kundalini yoga og elsker det for dens transformative egenskaper. At det også har mye mantra/chanting og har meditasjon så sterkt med seg. 
Men jeg elsker også andre yoga former, spesielt vinyasa og yin yoga. Vinyasa har jeg praktisert lengst og har stor glede av å også tatt lærer utdannelse i det. I mine timer, workshops eller retreater vil du nok se inpirasjon og elementer ofte smeltes sammen fra disse yogaretningene. For meg handler jo yoga først og fremst om å hjelpe oss å tørre å leve, og at vi kan frigjøre oss og tørre også å leke mer i våre liv, selv om det kan også være beintøft å ta livets lekser i blant. 

Kontakt meg

Legg igjen navn, e-post og din henvendelse så kontakter jeg deg så raskt som mulig..

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.