Yoga & Nutrition Karpathos, Dato: 25 aug - 1 sep 2019

Unn deg selv en vitaliserende yogauke med meg på Kathys Island, i Hellas. Her bor vi rett ved det turkise vakre greske havet. Yoga, chanting, gongbad og nydelig plantebasert mat!

Forleng sommeren din i år og bli med meg til Karpathos - 25 august til 1 september

Det er noe med de greske øyene, stemningen og for ikke å snakke om det nydelige turkise vannet ..... Her får du også anledning til å ta et transformerende dypdykk inn i sjelen din! 💛

For 3 gang inviterer jeg til retreat på Kathys Island som norske Kathrine og gresk Elias driver sammen og gjør rammen helt perfekt rundt retreaten. Her legger de alt tilrette for at vi kan nyte og fordype oss.  Her våkner du opp til lyden av bølgeskvulp og deilig morgenyoga på yogaterrassen med havutsikt. Fine rom med egne bad, balkong med utsikt over det turkise havet.

Vi serverer god, sunn og næringsrik plantebasert mat som gjør det godt. Helt rene råvarer, uten gluten og hvitt sukker. Det blir juicing og sunne smoothies, og deilige innslag av rawfood desserter. 

Yoga på en åpen yogapavilijong hvor du hører og ser havet. Det blir lydbad av gong og krystallsyngeboller, chanting og meditasjon. Det blir sol og bading i det turkistblåe havet, og det blir latter og masse hygge - en fin oppstart og oppladning før en travel høst kan starte!

Å gi deg selv en retreatuke er virkelig å investere i deg selv, nyte øyeblikkene og lade opp. Her er alt tilrettelagt gjennom hele uken i en skjønn forening som nærer hele deg, og fyller opp med energi og ikke minst livsglede.

På retreaten får du også 1 workshop som gir både kunnskap og inspirasjon om det jeg kaller kaller en "Healthy, Happy" livsstil du kan ta med deg hjem, her blir det tips og litt matdemo!
Det vil også være tid til strandliv, kos og 2 utflukter som er inkludert i prisen. Rett og slett en drømmeferie for oss som liker yoga, sol og sunn mat. Og du kan selvfølgelig ta turen alene, over halvparten er som oftest på slike turer som reiser alene, og vi blir en herlig sammensveiset gjeng. 
For påmelding og mer informasjon om uken ta direkte kontakt på e-post: info@kathysislandretreat.comEller til meg: info@trineberge.com - du  kan også trykke på knapp lenger ned.

PRIS: 1375 Euro
Prisen dekker: yoga, opphold,  overnatting, utflukter og transfer (til og fra flyplass på Karpathos).
I tillegg kommer fly med Apollo, som du bestiller selv. Flybilletten har en rimelig pris nå (ca 1998,-)  så lurt å melde seg på nå.  🙌❤️🙌 

Kosthold: Plantebasert middelhavsmat
Yoga: Vinyasa flyt & kundalini Yoga

Enkel yoga som blir tilrettelagt og bygger seg opp i løpet av uken. Mer dynamisk på morgen og roligere økt på kvelden. Vi mediterer, chanter og lydbad med gong og krystallsyngeboller 💖🌟

Det kan komme internasjonale gjester på denne turen, selv om det stort sett er norske. Da vil undervisning skje på engelsk, men jeg vil selvsagt tilrettelegge der det trengs. 

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.