Retreat

Jeg har stor glede av å invitere deg med  en retreat med meg. På mine retreater er det fokus på ikke bare yoga, men også et sunt og godt plantebasert kosthold, alt designet og lagt til rette for at du kan få oppleve et nytt nivå av helse og velvære. En kropp i harmoni og balanse, som føler seg yngre og mer vital, full av livsglede! Kostholdet er både medisin og nytelse og mitt fokus er først og fremst på å dempe inflammasjoner og balansere blodsukkeret, som er en av våre største helseutfordringer i dag. I tillegg er det like viktig å styrke og frigjøre nervesystemet til mer sunn fleksibilitet. Her vil transformativ yoga, pust og meditasjon, sammen med hvile i vakre omgivelser være en stor nøkkel - i et flott felleskap. 
Mine yogatimer ha et indre fokus for at du skal få en dypere kontakt med deg selv og alt du er, men også innslag av lek - dans og chanting. Rett og slett fordi det frigjøre deg, fyller på med velvære og livsglede. Litt lenger ned på siden her kan du se anbefalinger fra tidligere gjester fra mine retreater. 

Detox & Yoga Retreat , Mallorca

Dato: 2 - 8. juni  2024
Min mest poplulære retreat! Bli med på transformerende detoxretreat med meg. Her nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold i kombinasjon med transformativ yoga og breathwork. Vi tar også i bruk diverse verktøy for å jobbe dypt og styrke nervesystemet slik at du kan virkelig gi si slipp og føle mer frihet, indre styrke og fleksibilitet. 
Vi bor i vakre omgivelser med et godt fellesskap og virkelig nyter oss til en bedre helse og velvære. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! For å få enda mer ut av retreaten og detoxen får du 2 felles coackingklasser med meg og et forberedende onlineprogram med kosthold, yogaøkter + +  (er frivillig).  La dette være en ferie som gir deg noe helt nytt, en restart!
Earlybirdpris nå, 1. mars 24!

Klikk her

Anbefalinger fra deltagere fra mine retreater

Vitalitets Retreat, Spania

Kjære Trine ,

Takk for fine og berikende dager på Vitalitets Retreat! Det gav meg et løft, noe jeg tydelig kjente etter jeg kom hjem! Veldig inspirerende kurs og innhold, stedet i seg selv fantastisk, godt å være der, - jeg kjente dette var bra for meg. Merket at den plantebaserte maten gjorde meg godt, mindre sulten mellom måltider, et mer stabilt blodsukker og jeg er i gang med å etablere nye kostrutiner med mer grønt! Starter dagen med en grønn smoothie… Kom virkelig hjem med « noe nytt» som jeg vil bruke videre! Ser ikke bort fra at jeg følger med deg på flere retreater.
Jeg ønsker deg lykke til videre og glad for å delta i fellesskapet!

Varme hilsener fra Gro

Detox & Yoga Retreat, Mallorca

Jeg føler meg litt født på ny hver gang jeg er er med Trine på detox retreat. På slutten av retreaten våkner jeg opp med ny energi, giv og ikke minst uten vondter. Maten har virkelig vært en stor overraskelse, at rawfood og plantebasert mat kan være så velsmakende ante jeg ikke, og gleden av å få alt servert er stor! Dette er en stor gave til meg selv, faktisk til familien min! De får hjem en blid og uthvilt mor og kone som har det bedre med seg selv. David og Trine utfyller hverandre så bra på yogan. Et proft, men også veldig hyggelig opplegg hvor jeg slapper av og koser meg. Må også skryte av de utrolige dyktige massasje terapeutene vi har tilgang på. Nei, dette blir ikke siste gangen jeg er med, anbefales på det varmeste! Trine tar helse til et helt nytt nivå!

Siri, Oslo

Detox & Yoga Retreat, Mallorca

I en periode med mange prosjekter gående følte jeg at en ukes retreat kunne gi ny positiv energi. Jeg var en stund i tvil om jeg hadde tid til å dra, men er særdeles glad for jeg dro. Det at jeg ikke hadde erfaring fra yoga gjorde ingenting, det var svært dyktige yogainstruktører som ledet timene og hjalp med å tilrettelegge for meg. Jeg har fra før kunnskap om rawfood, men denne uken var en kulinarisk reise jeg aldri hadde drømt om! Jeg følte ingen sult og var mett hele uken, men omkretsen på bolen etter endt uke hadde likevel gått ned 10 centimeter! Dyktige terapeuter ga gode behandlinger jeg nøt godt av! Er du interessert i helsen din og vil lære mer om hvordan du kan få en boost, er dette det beste opplegget jeg har vært med på! Faktisk en av de beste ukene i mitt liv – Takk til Trine og hele teamet!

Mvh Kennet Albriktsen, Daglig leder, Deltabed Norge

Detox & Yoga Retreat, Mallorca

jeg har trent hele livet og konkurrert i mange forskjellige idretter. De siste 25-30 årene har jeg vært instruktør i dans, aerobic, bodypump og bootcamp. Min interesse for god næringsrik mat og helse har økt, takket være en god venninne som tok meg med. Jeg fikk retreaten som en bursdagsgave og var veldig spent på hva det ville by på.. Visste egentlig ikke hva jeg kunne forvente, men ble overveldet av den fantastiske maten, den vakre stedet, de gode yoga-øktene og menneskene jeg møtte denne uken. Trine har stor kunnskap om rå mat og ernæring, og hun har bygget et komplett team av mennesker med ferdigheter innen yoga, mat og kroppsbehandlinger. Jeg kom hjem med et høyere energinivå, mer lykkeligere, lettere, sterkere og mer avslappet. Følte at jeg skinte både innvendig og utvendig.. Jeg kan på det sterkeste anbefale denne retretten og vil prøve å sende mannen min på dette også.

Ninni Hedstrøm

Detox & Yoga Retreat, Mallorca

"I have never felt more awake. Never felt cleaner, stronger, and more vital than after the retreat with Trine Berge.

 

The Yoga experience was lovely. The food adventure was probably the thing which blew my mind away. Everything from tastes, to what effect it had in my body and mind,- impossible to describe.

 

All this in perfect balance and beautiful icon surroundings. Thank you Trine!"

Glenn Stenholm, Norway

Vitalitets Retreat, Spania

Hei,

Tusen takk for en super tur til Spania :-) Jeg lærte masse og ble skikkelig inspirert av deg, maten og yoga.

Jeg koser meg masse med dine oppskrifter, og har blitt skikkelig hekta av plantebasert. 
At jeg kom hjem fra tur med ekstra energi i tillegg til at noen kilo har forsvunnet på veien gjør ingen ting :-)
Jeg har fått skikkelig fart på forbrenningen og såå stabilt blodsukker, så her går det i gullmelk og chiagrøt hver eneste dag!
 
Ønsker meg ny tur i julegave :-)
 
Mvh
Linda 

 

Anbefaling Detox Retreat

Tusen takk for givende Detox Retreat. Jeg er så imponert over hva dere klarte å legge opp og sette sammen av effektive elementer på få dager uten stress. Andrews yoga var på kanten hard for meg, men er glad jeg gjennomførte, selv om jeg fikk vondt i ryggen siste dagen.
Din yoga og meditasjon var bare super bra for meg! Du er en kjempegod formidler.
Også dine matkurs/forelesninger får jeg så mye ut av og gir meg ny inspirasjon!
 
All maten på retreaten var kjempegod med mye gode smaker og gjennomført plantevasert - og virket veldig avgiftende.
Jeg var gjennom alle stadiene av en detox i løpet av de 4 dagene med brain fog og hodepine, slapphet og ny energi på slutten. Utrolig bra!
Jeg hadde SÅ mye energi da jeg kom hjem og fikk gjort så mye.
Hverdagen innhenter oss fort.
 
Jeg ser allerede frem til neste retreat jeg skulle få til å være med deg.
Ha en god høst Trine.
 
Beste hilsen og klem
M-M-T
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.