Retreat

Jeg har stor glede av å tilby deg å være med på en retreat med meg. På mine retreater er det fokus på ikke bare yoga, men også et sunt og godt plantebasert kosthold, alt designet og lagt til rette for at du kan få oppleve et nytt nivå av helse og velvære. En kropp i harmoni og balanse, som føler seg yngre og mer vital, full av livsglede!
På mine yogatimer på en retreat, vil det være et indre fokus for at du skal få en dypere kontakt med deg selv og alt du er, men også innslag av lek - dans og chanting (stemmebruk). Rett og slett fordi det frigjør deg, og fyller på med masse livsglede. Litt lenger ned på siden her kan du se anbefalinger fra tidligere gjester fra mine retreater. 

Vitalitets Retreat Alicante


Dato: 24 - 28 mars 2020 
Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold. Turen inkluderer en guidet vandringstur på en flik av Camino de Santiago, pilgrimsruten og et besøkt til Spanias beste thermalkilder, hvor vi unner oss en dag i et utendørs thermalbasseng. En retreat designet for å styrke din vitalitet!

 

Klikk her

Detox Retreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: 24 - 30 mai 2020 
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey. På denne detoxen nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold basert på mye rawfood i kombinasjon med vinyasa og kundalini yoga. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her

Yoga & Nutrition Retreat, Karpathos

Dato: 16 - 23 aug 2020
Unn deg selv en vitaliserende yogauke med meg på Kathys Island, i Hellas.  Her bor vi tett på det turkise vakre greske havet hvor vi gjør yoga, chanter og mediterer ute med utsikt over havet. Vi spiser nydelig plantebasert middelhavsmat og storkoser oss i et herlig felleskap hvor vi skaper minner for livet. Inkluderer to utflukter! 

 

Klikk her

Anbefalinger fra de som blir med mine retreater!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.