Retreat

Jeg har stor glede av å tilby deg å være med på en retreat med meg. På mine retreater er det fokus på ikke bare yoga, men også et sunt og godt plantebasert kosthold, alt designet og lagt til rette for at du kan få oppleve et nytt nivå av helse og velvære. En kropp i harmoni og balanse, som føler seg yngre og mer vital, full av livsglede!
På mine yogatimer på en retreat, vil det være et indre fokus for at du skal få en dypere kontakt med deg selv og alt du er, men også innslag av lek - dans og chanting (stemmebruk). Rett og slett fordi det frigjør deg, og fyller på med masse livsglede. Litt lenger ned på siden her kan du se anbefalinger fra tidligere gjester fra mine retreater. 

Vitalitets Retreat Alicante

Dato: 22 - 26 oktober 2019 - Full!
Dato: 24 - 28 mars 2020 - Ledige

Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold. En retreat designet for å gi deg mer vitalitet på den spanske solkysten med sitt milde middelhavsklima. Få et vitalitetsløft! 

 

Klikk her

Detox Retreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: 24 - 30 mai 2020 
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey på Mallorca. På denne detoxen nyter vi rawfood, supermat, og urter i kombinasjon med vinyasa og kundalini yoga. 

Klikk her

Yoga & Nutrition Retreat, Karpathos

Dato: 23 - 30 aug 2020
Unn deg selv en vitaliserende yogauke med meg på Kathys Island, i Hellas.  Her bor vi tett på det turkise vakre greske havet. Yoga, chanting, gongbad og nydelig plantebasert mat! 

 

Klikk her

Anbefalinger fra de som blir med mine retreater!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.