Yoga

Her finner du øvelser og program innen yoga og meditasjon. Håper du har glede av de. Det blir regelmessig lagt ut nye. Bare trykk på link til min YouTube kanal, og gjerne abonner på den, så får du en notis når jeg legger noe ut. 

Snart vil du også kunne ta online yoga kurs med meg.  Her vil du også se mine faste yogatimer i Oslo. Sjekk  min kalender for  yoga workshops og andre happenings. Eller hva med å bli med meg på en retreat?

 

MINE FASTE YOGATIMER I OSLO

Tirsdager:

The studio, kl 16.30 - 17.30, på Grünerløkka, Vinyasa flow yoga
Core Balance, kl 18.00 til 18.55, på Majorstuen, Inward Yin, Candlelight

The studio, kl 19.45 - 21.00, på Grünerløkka, Kundalini yogaBesøk min Youtube kanal

Yoga & Livet

Jeg har over 20 års erfaring med meditasjon, hvorav 15 år som meditasjonslærer med fordypning i mantrapraksis. Yoga interessen min startet i 2005 i en fase jeg var utbrent og yoga sammen med meditasjon fikk meg på bena igjen. Siden det har det bare blitt mer og mer yoga i livet mitt. Å ha en praksis gir meg det fundamentet og forankringen jeg trenger i livet mitt. Men også et sted jeg kan øve meg på livet. Det jeg gjør i min praksis gjør meg tryggere på hvordan jeg kan leve mer og skape et liv fra hjertet og i harmoni både med meg selv og verden. Det gir meg verktøy til å ta livets utfordringer og stå i stormer.

Jeg har min hovedutdannelse i kundalini yoga og elsker det for dens transformative egenskaper. At det også har mye mantra/chanting og har meditasjon så sterkt med seg.
Men jeg elsker også andre yoga former, spesielt vinyasa og yin yoga. Vinyasa er den yogaformen jeg har praktisert lengst, siden 2005, og har stor glede av å også tatt lærer utdannelse i det. I mine timer, workshops eller retreater vil du nok se inpirasjon og elementer ofte smeltes sammen fra disse yogaretningene. For meg handler jo yoga først og fremst om å hjelpe oss å tørre å leve, og at vi kan frigjøre oss og tørre også å leke mer i våre liv, selv om det kan også være beintøft å ta livets lekser i blant.

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få tilsendt nyheter om hva jeg driver med og aktuelle ting innen helse og livsstil. Her vil du også få siste nytt om kommende kurs, retreater og workshop! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.