Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy! Jeg prøver å oppdatere så fort noe blir satt opp. Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Online plantbasert kurs, middag & lunsj

Dato: Nå 
Få inspirasjon og kunnskap til å spise mer plantebasert mat. Et enkelt online kurs med gode, spennende og enkle oppskrifter som passer til middag og lunsj, eller hva med å bare ha mer spennende tilbehør som er plantebasert til ditt eksisterende kosthold? Mat som smaker godt  med næringsrike råvarer, uten gluten og raffinerte råvarer. Kurset er på en kursportal du har tilgang til, - når du vil!

Klikk her

Vitalitets Retreat, Spania

Dato: 24 - 28 mars 2020 
Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold. Turen inkluderer en guidet vandringstur på en flik av Camino de Santiago, pilgrimsruten og et besøkt til Spanias beste thermalkilder, hvor vi unner oss en dag i et utendørs thermalbasseng. En retreat designet for å styrke din vitalitet!

Klikk her

Vårdetox, Onlinekurs

Dato: 23. april  

På tide å ta vårpussen - føl deg fresh og lett til sommeren. Et suksessopplegg hvor du får et step by step program med coaching hvor vi sammen gjør en detox, som skaper mer harmoni, gir glød og overskudd. Du kan velge mellom 10 dagers og 3 ukers kurs. Programmet består av en rent lettfordøyelig plantebasert kosthold og yoga program. 

Klikk her

Detox Reatreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: 24. mai  - 30. mai 2020
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey. På denne detoxen nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold basert på mye rawfood i kombinasjon med vinyasa og kundalini yoga. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her

Yoga & Nutrition Retreat, Karpathos

Dato: 16 - 23 aug 2020
Unn deg selv en vitaliserende yogauke med meg på Kathys Island, i Hellas.  Her bor vi tett på det turkise vakre greske havet hvor vi gjør yoga, chanter og mediterer ute med utsikt over havet. Vi spiser nydelig plantebasert middelhavsmat og storkoser oss i et herlig felleskap hvor vi skaper minner for livet. Inkluderer to utflukter! 

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.