Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy! Jeg prøver å oppdatere så fort noe blir satt opp. Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Online plantbasert kurs, middag & lunsj

Dato: Nå 
Få inspirasjon og kunnskap til å spise mer plantebasert mat. Et enkelt online kurs med gode, spennende og enkle oppskrifter som passer til middag og lunsj, eller hva med å bare ha mer spennende tilbehør som er plantebasert til ditt eksisterende kosthold? Mat som smaker godt  med næringsrike råvarer, uten gluten og raffinerte råvarer.

Klikk her

Sunn Julegodiskurs, Oslo

Dato: 28. nov - Kl: 17.45
Julen nærmer seg og en tid vi fråtser i sukker, her lærer du å lage supersunn og godt julegodis, på kun næringsrike og rene råvarer. Du får være med å lage godis og du får også  med deg litt hjem + oppskriftshefte. Masse kos og julestemning. Vi lager blant annet pepperkaker, marsipan, rå sjokolade. 

Klikk her

Vitalitets Retreat, Spania

Dato: 24 - 28 mars 2020 
Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold. En retreat designet for å booste din vitalitet!  Turen inkluderer en guidet vandingstur på en flik av Camino de Santiago, pilgrimsruten, i vakkert landskap.

Klikk her

Detox Reatreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: 24. mai  - 30. mai 2020
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her

Yoga & Nutrition Retreat, Karpathos

Dato: 23 - 30 aug 2020
Unn deg selv en vitaliserende yogauke med meg på Kathys Island, på vakre Karpathos i Hellas. Her gjør vi yoga ute med utsikt over det turkise havet. Vi spiser nydelig plantebasert middelhavsmat og storkoser oss i et herlig felleskap hvor vi skaper minner for livet. 

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.