Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy! Jeg prøver å oppdatere så fort noe blir satt opp. Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Online plantbasert kurs, middag & lunsj

Dato: Nå 
Få inspirasjon og kunnskap til å spise mer plantebasert mat. Et enkelt online kurs med gode, spennende og enkle oppskrifter som passer til middag og lunsj, eller hva med å bare ha mer spennende tilbehør som er plantebasert til ditt eksisterende kosthold? Mat som smaker godt  med næringsrike råvarer, uten gluten og raffinerte råvarer. Kurset er på en kursportal du har tilgang til, - når du vil!

Klikk her

Sunt og godt Julegodis Onlinekurs

Dato: Nå i førjulstider

Lag årets sunneste julegodis og julebakst. Filmede og enkle oppskrifter som er uten gluten, melk og sukker, kun næringsrike og rene råvarer. Kurset er ditt, til odel og eie. 
Du finner blant annet:
-Pepperkaker
-Raw marsipan
-Fudge
-Nøttekuler
-Sjokolade trøfler
Og mye mer

Klikk her

Fresh Livsstilsportal, online

Dato: Påmelding stenger 3.desember
En medlemsportal for en helhetlig og happy livsstil basert på antiinflammatorisk fleksitarianer kosthold og yogastudio + mye annet innen livsstil. Du får tilgang til en nettportal hvor det legges ut nye matoppskrifter og yoga. Vi har et felleskap på facebook, hvor vi sammen skaper masse gøy og motivasjon for en fresh livsstil. Livesendinger og gjester!
Kun 379,- pr måned 
Det åpner neste gang først i februar 2021!

Klikk her

Drømmehelg på fjellet, Hemsedal

Dato: 22 - 25 oktober 2020 
Bli med på høstens fineste opplevelse. Velvære-retreat med fylt med yoga, nærende plantebasert mat, mental trening, tur i fjellet, mindfullness og avspenning. Denne langhelgen gjør jeg sammen med mentaltrener Anniken Binz. Her skal vi virkelig ta oss tid til å kose og nære oss i vakre omgivelser på Fausko Skysstasjon og nærhet til naturen. Inkluderer blant annet en guidet vandringstur i Hemsedal. Begrenset med plasser! 

Klikk her

Detox Reatreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: 23. mai  - 29. mai 2020
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey. På denne detoxen nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold basert på mye rawfood i kombinasjon med vinyasa og kundalini yoga. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.