Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy! Jeg prøver å oppdatere så fort noe blir satt opp. Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Online plantbasert kurs, middag & lunsj

Dato: Nå 
Få inspirasjon og kunnskap til å spise mer plantebasert mat. Et enkelt online kurs med gode, spennende og enkle oppskrifter som passer til middag og lunsj, eller hva med å bare ha mer spennende tilbehør som er plantebasert til ditt eksisterende kosthold? Mat som smaker godt  med næringsrike råvarer, uten gluten og raffinerte råvarer.

Klikk her

Detox Romjulsyoga, Bodø

Dato: 26. des -  kl 12
Yoga North° og Trine Berge inviterer derfor til en detox yoga workshop 2. Juledag💙
Her blir det først en morsom og småsvett🤣90 min dynamisk vinyasa yoga økt.
Deretter legger vi inn en god pause der Trine serverer en DETOX fresh og god vitaminjuice for å tilføre mineraler og vitaminer og hjelpe kroppen med å kvitte seg med avfalls-stoffer🎖
Workshopen avsluttes med en anspennende yin yoga økt

New Year, New You – Yoga Dagretreat, Oslo

Dato: 4. jan - Kl: 12.30

Start det nye året med å legge til rette for endringer i livet ditt – fra hjertet ditt! Her legger vi  til rette for de endringer vi faktisk ønsker oss og frigjøre oss fra begrensninger. Vi kan også føle en dypere ro og kontakt med oss selv, kraften vår og vårt indre landskap. 
Vi starter dagen med detox shot og du kan bestille en yogisk lunsj! 

Klikk her

Vitalitets Retreat, Spania

Dato: 24 - 28 mars 2020 
Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold. Turen inkluderer en guidet vandringstur på en flik av Camino de Santiago, pilgrimsruten og et besøkt til Spanias beste thermalkilder, hvor vi unner oss en dag i et utendørs thermalbasseng. En retreat designet for å styrke din vitalitet!

Klikk her

Detox Reatreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: 24. mai  - 30. mai 2020
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey. På denne detoxen nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold basert på mye rawfood i kombinasjon med vinyasa og kundalini yoga. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her

Yoga & Nutrition Retreat, Karpathos

Dato: 16 - 23 aug 2020
Unn deg selv en vitaliserende yogauke med meg på Kathys Island, i Hellas.  Her bor vi tett på det turkise vakre greske havet hvor vi gjør yoga, chanter og mediterer ute med utsikt over havet. Vi spiser nydelig plantebasert middelhavsmat og storkoser oss i et herlig felleskap hvor vi skaper minner for livet. Inkluderer to utflukter! 

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.