Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy!  Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 

Ønsker du å ha 1:1 coaching/veiledning med meg for å endre din livsstil? Jeg har nå åpent opp for nye klienter, så ta kontakt - på [email protected] Dette er kun for deg som er motivert og virkelig ønsker endringer i livsstilen din. Jeg jobber helhetlig for å få de beste resultatene - for deg! 

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Fresh Livsstilsportal, online

Dato: NÅ
En medlemsportal for en helhetlig og happy livsstil basert på antiinflammatorisk fleksitarianer kosthold og yogastudio + mye annet innen livsstil. Her får du tilgang til en egen nettportal med grønn og helhetlig livsstil.  Vi har et felleskap på facebook, hvor vi sammen skaper masse gøy og motivasjon for en fresh livsstil. 

Dette er for deg om du vil ha: 
- live yogaøkt hver uke, live eller i opptak
- ny matoppskrift hver uke
- gratis tilgang til transfomativt yogakurs
- tilgang til en portal full av matoppskrifter, yoga, meditasjon og mer
Kun 379,- pr måned, 

Klikk her

Ukentlig online transformativ yogakurs

Dato: Oppstart 22. jan 2024, 10 ukers kurs
Finn din indre stryke og dypere ro

- Kjenn deg lettere og mer harmonisk i sinn og kropp.
Et  transformerende online yogakurs med live sending hver mandag kl 18.30, kan ses i opptak når du ønsker. Transformative yoga er basert på yoga, breathwork og somatiske øvelser.  Du kan oppleve å få et løft , kjenne mer ro, klarhet,  og ikke minst mer energi , glød og overskudd i hele deg. Teknikkene du lærer i programmet vil du kunne ha stor nytte og glede av i lang tid fremover.  Du får også tilgang til en portal med kortere yogaøkter og andre ressurser. 

Klikk her

Transformative workshop, Yoga North, Bodø

Dato: 9. mars  2024 kl 12 - 15.30
Mer info kommer straks, men hold av dato!

Klikk her

Fauna yoga og breathwork i sauna

Dato: 10. mars  2024
Bli med på yoga på Beddingen, etterfulgt av breathwork og guidet meditasjon i sauna. Starter med en en mindfull flow, med fokus på tilstedeværelse. VI tar med den gode flyten inn i saunaen, hvor vi bruker pusten til å frigjøre stress og spenninger gjennom pusteteknikker og inn i en guidet meditasjon. Her kan du virkelig senke skuldrene dine og kjenne på essensen av hvem du er - når du ikke er i dine tanker og gamle historier, men i nuet! 
Vi har en time også til rådighet i sauna, siste halvtimen kan vi bare nyte i fellesskap. Friske havbad er også mulig, om du ønsker. 
For mer info og påmelding, trykk på knappen under. 

Klikk her

Detox & Yoga Reatreat, Mallorca

Dato: 2 juni til 8. juni 2024
Min mest populære retreat! Bli med på en transformerende detoxretreat med meg. Her nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold i kombinasjon med tranformativ yoga og breathwork. Vi tar også i bruk diverse verktøy for å jobbe dypt og styrke nervesystemet slik at du kan virkelig kan føle mer frihet, indre styrke og fleksibilitet. 
Vi bor i vakre omgivelser med et godt fellesskap og virkelig nyter oss til en overskudd  og velvære. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel!

EARLYBIRDPRIS NÅ - utgår 1. mars 24

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.