Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy! Jeg prøver å oppdatere så fort noe blir satt opp. Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 

Ønsker du å ha 1:1 coaching/veiledning med meg for å endre din livsstil? Jeg har nå åpent opp for nye klienter, så ta kontakt - på [email protected] Dette er kun for deg som er motivert og virkelig ønsker endringer i livsstilen din. Jeg jobber helhetlig for å få de beste resultatene - for deg! 

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Fresh Livsstilsportal, online

Dato: NÅ
En medlemsportal for en helhetlig og happy livsstil basert på antiinflammatorisk fleksitarianer kosthold og yogastudio + mye annet innen livsstil. Du får tilgang til en nettportal hvor det legges ut nye matoppskrifter og yoga. Vi har et felleskap på facebook, hvor vi sammen skaper masse gøy og motivasjon for en fresh livsstil. Livesendinger og
ukentlig yogalive hver uke.
Kun 379,- pr måned 

Klikk her

Juicy Feel Good flow workshop,Yoga North

Dato: 18. oktober  2022 kl 19 - 21
Bli med på en morsom og koselig vinyasa flow yoga som setter fart på flyten og sirkulasjonen i kropp og sjel.

Så blir det servert en fresh og grønn juice og en energibar.

Workshopen avsluttes med en breathwork, avspenning. Gå hjem med god-følelsen i kroppen din!

Klikk her

Detox & Yoga Reatreat, Mallorca

Dato: 28. Mai til 3 juni 2023 
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg. På denne detoxen nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold  i kombinasjon med tranformativ yoga. Vi tar også i bruk diverse verktøy for å jobbe dypt og styrke nervesystemet slik at du kan virkelig gi si slipp og føle mer frihet, indre styrke og fleksibilitet. 
Vi bor i vakre omgivelser med et godt fellesskap og virkelig nyter oss til en overskudd  og velvære. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her

Drømmehelg på fjellet, Hemsedal med Anniken Binz og Trine Berge

Dato: 14/9 - 17/9 2023
Bli med på høstens fineste opplevelse. Velvære-retreat med fylt med yoga, nærende plantebasert mat, mental trening, tur i fjellet, mindfullness og avspenning. Denne langhelgen gjør jeg sammen med mentaltrener Anniken Binz. Her skal vi virkelig ta oss tid til å kose og nære oss i vakre omgivelser på Fausko Skysstasjon og nærhet til naturen. Vi går også fine turer i fjellet. Begrenset med plasser! 

Klikk her

Sommerens 3 dagers cleanse

Dato: Hele sommer med felles oppstart 22. mai 2023

Gi deg selv en energiboost bli med på ☀️ For å styrke kroppen og gi mer glød og overskudd 🍓.

Et enkelt og kort detoxprogram med plantebasert mat og yoga for deg som vil ta grep! 

Oppstart nå, meld deg inn NÅ! - Spar 700,- Earlybirdpris til og med 8. juni

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.