Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy!  Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 

Ønsker du å ha 1:1 coaching/veiledning med meg for å endre din livsstil? Jeg har nå åpent opp for nye klienter, så ta kontakt - på [email protected] Dette er kun for deg som er motivert og virkelig ønsker endringer i livsstilen din. Jeg jobber helhetlig for å få de beste resultatene - for deg! 

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Vårdetox kurs

Dato: 27. april 2022
Bli med på vårens detoxkurs som foregår online. Helhetlig kursopplegg med oppfølging og alt du trenger. 
En detox er en god vårpuss for mer velvære, gi slipp på vinterkilo og føl deg klar til sommer og sol. 

 

Klikk her

Fresh Livsstilsportal, online

Dato: NÅ
En medlemsportal for en helhetlig og happy livsstil basert på antiinflammatorisk fleksitarianer kosthold og yogastudio + mye annet innen livsstil. Du får tilgang til en nettportal hvor det legges ut nye matoppskrifter og yoga. Vi har et felleskap på facebook, hvor vi sammen skaper masse gøy og motivasjon for en fresh livsstil. Livesendinger og
ukentlig yogalive hver uke.
Kun 379,- pr måned, tilbud første 30 dager 279,- 

Klikk her

Ukentlig online transformativ yoga vårkurs

Dato: Oppstart mandag 20. mars  2023
Finn din indre stryke og dypere ro

- Kjenn deg lettere og mer harmonisk i sinn og kropp.
Et  transformerende online yogakurs over 9 ganger med live sending hver mandag kl 18.30, kan ses i opptak når du ønsker. Transformative yoga er basert på yoga, breathwork og somatiske øvelser.  Du kan oppleve å få et løft , kjenne mer ro, klarhet,  og ikke minst mer energi , glød og overskudd i hele deg. Teknikkene du lærer i programmet vil du kunne ha stor nytte og glede av i lang tid fremover. 

Klikk her

Transformative workshop, Yoga North, Bodø

Dato: 16. feb  2023 kl 19 - 21
Her blir det først en leken og småsvett dynamisk transformative yogaøkt som vil gi deg et aldri så lite energiløft. Yoga-delen avsluttes med breathwork, avspenning og dyp ro. 
Så blir det servert en fresh og grønn juice som påfyll og en flott avslutning på kvelden. Gå hjem med god-følelsen i kroppen din!

Klikk her

Transformativ Yoga & Breathwork workshop, Lotussenteret Larvik

Dato: oktober 2023
En Transformativ og frigjørende yoga og breathwork workshop med gongbad.
Her blir det først en liten intro til nervesystemet og tips til hvordan du kan kan jobbe og bygge opp et sunnere nervesystem.
Så går vi i gang med en leken og dynamisk transformativ yogaøkt som vil gi deg et aldri så lite energiløft. Her kobler vi oss på kroppen, åpner energibanene og stryker kroppen vår. Yoga-delen avsluttes med breathwork og meditasjon.
Deretter legger vi inn en fin pause hvor du fyller på med litt smoothie, energikule og kos. Før vi avslutter med lydabad med gong og dyp hvile og integrering

Klikk her

Detox & Yoga Reatreat, Mallorca

Dato: 28. Mai til 3 juni 2023 
NB - FÅ PLASSER IGJEN! Min mest populære retreat! Bli med på en transformerende detoxretreat med meg. Her nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold i kombinasjon med tranformativ yoga og breathwork. Vi tar også i bruk diverse verktøy for å jobbe dypt og styrke nervesystemet slik at du kan virkelig kan føle mer frihet, indre styrke og fleksibilitet. 
Vi bor i vakre omgivelser med et godt fellesskap og virkelig nyter oss til en overskudd  og velvære. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! Dette er i samarbeid med Vilja og inkluderer flyreise.

Klikk her

Drømmehelg på fjellet, Hemsedal med Anniken Binz og Trine Berge

Dato: 14/9 - 17/9 2023
Bli med på høstens fineste opplevelse. Velvære-retreat med fylt med yoga, nærende plantebasert mat, mental trening, tur i fjellet, mindfullness og avspenning. Denne langhelgen gjør jeg sammen med mentaltrener Anniken Binz. Her skal vi virkelig ta oss tid til å kose og nære oss i vakre omgivelser på Fausko Skysstasjon og nærhet til naturen. Vi går også fine turer i fjellet. Begrenset med plasser! 

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.