Kalender

Her vil du finne en god oversikt over alle mine kommende aktiviteter, om det er matkurs, yogaworkshops, retreat eller annet gøy! Jeg prøver å oppdatere så fort noe blir satt opp. Husk at får du mitt nyhetsbrev vil du også få beskjed når noe nytt legges ut og eventuelle earlybirdpriser eller andre tilbud. 
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Online plantbasert kurs, middag & lunsj

Dato: Nå 
Få inspirasjon og kunnskap til å spise mer plantebasert mat. Et enkelt online kurs med gode, spennende og enkle oppskrifter som passer til middag og lunsj, eller hva med å bare ha mer spennende tilbehør som er plantebasert til ditt eksisterende kosthold? Mat som smaker godt  med næringsrike råvarer, uten gluten og raffinerte råvarer. Kurset er på en kursportal du har tilgang til, - når du vil!

Klikk her

3 dager cleanse, online kurs

Dato: Hele sommeren 2021
Nytt kurs for deg som vil ha en energiboost - et 3 dagers enkelt og kort detoxprogram som kan styrke kroppen din og gi deg mer glød og overskudd.
Vi starter opp neste onsdag, 9. onsdag, men du kan ta programmet når som helst i sommer. 

Programmet består av ren og næringsrik plantebasert mat, yoga og oppfølging! 

Føl deg klar til sommer og sol! 

Klikk her

Fresh Livsstilsportal, online

Dato: 
En medlemsportal for en helhetlig og happy livsstil basert på antiinflammatorisk fleksitarianer kosthold og yogastudio + mye annet innen livsstil. Du får tilgang til en nettportal hvor det legges ut nye matoppskrifter og yoga. Vi har et felleskap på facebook, hvor vi sammen skaper masse gøy og motivasjon for en fresh livsstil. Livesendinger, gjester og
ukentlig yogalive hver uke.
Kun 379,- pr måned 

Klikk her

Drømmehelg på fjellet, Hemsedal

Dato: 23 - 26 september 2021
Bli med på høstens fineste opplevelse. Velvære-retreat med fylt med yoga, nærende plantebasert mat, mental trening, tur i fjellet, mindfullness og avspenning. Denne langhelgen gjør jeg sammen med mentaltrener Anniken Binz. Her skal vi virkelig ta oss tid til å kose og nære oss i vakre omgivelser på Fausko Skysstasjon og nærhet til naturen. Vi går også fine turer i fjellet. Begrenset med plasser! 

Påmelding starter snart!

Detox Reatreat med Rawfood & Yoga, Mallorca

Dato: Mai 2022 - mer info kommer snart!
Min mest poplulære retreat! Bli med på Detox retreat med meg og David Lurey. På denne detoxen nyter vi et lettfordøylig plantebasert kosthold basert på mye rawfood i kombinasjon med vinyasa og kundalini yoga. Her drar du hjemover "10 år yngre", full av glød og velvære i kropp og sjel! 

Klikk her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.