En fresh og nærende supersmoothie

Jeg har vært å filmet med Supernature i vinter og vi lagde flere små filmsnutter med oppskrifter. Oppdraget var å lage egentlig å lage påskegodt, men vi fikk også tid til å filme litt annet. Så her har du en fin og grei instruksjonsvideo med oppskrift på en populære supersmoothie fra boken min «Rawfood», Green Morningstar.

Smoothien er mettende og god, og passer for hele familien. Den er søtet med litt pære, men inneholder greens, spinat og mye annet sunt!

Supermaten i smoothien kan du kjøpe på Soma.no, trykk på produktet så kommer du direkte inn!

Purely Greens
Cocosa Extra virgin kokosolje

Supernature Purely Greens er en økologisk og naturlig blanding av næringsrik juice og fiber fra spirede korngressorter og spirulina-algen som er et bra tilskudd av grønt i kosten. Purely Greens gir deg et bredt spekter av næring med naturlig høyt innhold av fiber, proteiner, mineraler og vitaminer. Korngress-spirer regnes som en av byggestenene i et supermat-kosthold. Purely greens er også velegnet for deg som er nybegynner med supermat.

Økologisk kaldpresset kokosolje av ypperste kvalitet. Kokosnøttoljens fantastiske smak og egenskaper gjør at den kan erstatte andre fettkilder i baking, steking og på brødskiva. Den gir også deilig smak til smoothies og kan brukes som pleiende hår- og hudolje. Fett er en konsentrert energikilde, og kokosolje står i en særstilling på grunn av sitt høye innhold av mellomlange fettsyrer: de er delvis vannløselig og fordøyes derfor lettere enn annet fett.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.