Lansering av min nye nettplattform, HURRA!

livsstil Dec 06, 2018

Gledens dag! Har jobbet mye i hele høst for å endelig få på plass min nye nettplattform, hvor alt jeg gjør kan samles. Og det er en fantastisk følelse, men også litt spent! Spent på hvordan det vil bli mottatt av dere og hvordan ferden blir fremover med så mange fine muligheter. 

Min nye plattform skal først og fremst ha en langt bedre funksjonalitet enn tidligere, så det skal være enkelt for deg å følge med hva jeg driver med og hva jeg tilbyr deg. 

Bloggen har fått en ny og fin søkefunksjon som jeg tror du vil glede deg stort over, spesielt på oppskrifter jeg legger ut! Da blir det lett å finne dine favoritter eller etter hva du har lyst på en dag. PÅ bloggen vil jeg overføre alle oppskrifter og annet relevant, men det er ikke gjort på 1-2-3. Men det kommer! Og enn så lenge ligger den gamle bloggen ute!

Onlinekurs, jeg vil komme med flere onlinekurs fremover. Mine matkurs har jo stort sett vært bare tilgjengelig for et begrenset publikum her i Oslo og nærområdet. Rett og slett fordi det krever mye å sette opp matkurs når jeg vil at alle skal være med å lage maten. Men nå kan jeg og du lage mat sammen i ditt kjøkken, og det gleder meg stort. Du kan også se om og om igjen de filmede oppskriftene! 

Håper du tar deg en titt rundt, og gjerne gi meg tilbakemelding, håper du liker den! På kalendersiden finner du alt jeg gjør av aktiviteter, om det er event, kurser, retreat! 

Og du, jeg er også i ferd med å lansere mitt første online kurs her, og det måtte jo bli JULEGODISKURSET mitt (linket opp). Det vil jeg fortelle mer om i min neste post! 

Om du ikke er på min Nyhetsbrevliste fra før, håper jeg at du signer deg opp, så vi kan holde kontakten fremover, da får du tilsendt nyheter og tilbud fra meg. Lover å ikke mase for mye, liker det ikke selv - og du kan selvsagt melde deg - når som helst! 

Stor klem til deg og ønsker vi kunne være sammen nå og skåle i kombucha! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.