Fyll på med vitalitet, vår og sol - bli med til Spania på Vitalitets Retreat

retreat Feb 25, 2019


Er du lei vinteren og manglende energi? Da kan du bare pakke kofferten og bli med meg på Vitalitets Retreat til Spania, nord for Alicante - Her kan vi se frem til solfylte dager med masse vitamin D! 

2. - 6. april - 4 plasser igjen nå! 
Trykk HER for booking og info!

Som på alle mine retreater er det kombinasjonen av yoga, et sunt, plantebasert kosthold og hvile i vakre omgivelser og natur rundt oss som er hemmeligheten.  At vi også koser oss i et hyggelig felleskap er også en stor nøkkel. 

Kostholdet er basert på spennende plantebasert mat som er designet for ikke bare gi deg glede gjennom smakene, men også glede gjennom at du etter kort tid kjenner en fantastisk velvære-følelse i hele deg. 
Det betyr at når du drar hjem fra en retreat med meg så skal du kjenne at du gløder, føle deg løftet og full av vitalitet. 

Underveis på reisen får vi en guidet vandringstur på en liten flik av pilgrimsreisen, her får du se vakkert landskap, plukke dine egne solmodne appelsiner og ta inn naturen som vekker våre sanser. Du kan også reise ned til Villa Joyosa, en herlig liten Spansk by som minner om Cuba, sitte ved havnepromenaden og drikke juice. 

Dette blir en fantastisk mulighet til å få en forsmak på våren og solen, virkelig lade opp.  Vårt hormonsystem får seg en skikkelig vårdusj av lys som gjøre oss ekstra glade!

Trykk HER for booking! 

Retreaten er i samarbeid med Jomfrureiser så alt er ordnet, med opphold, transfer og flybilletter. Du trenger bare å bestille og pakke kofferten! 

 

Anbefaling:
Kjære Trine,
Takk for fine og berikende dager på Vitalitets Retreat! Det gav meg et løft, noe jeg tydelig kjente etter jeg kom hjem! Veldig inspirerende kurs og innhold, stedet i seg selv fantastisk, godt å være der, - kjente dette var bra for meg. Merket at den plantebaserte maten gjorde meg godt, mindre sulten mellom måltider, et mer stabilt blodsukker og jeg er i gang med å etablere nye kostrutiner med mer grønt! Starter dagen med en grønn smoothie… Kom virkelig hjem med « noe nytt» som jeg vil bruke videre! Ser ikke bort fra at jeg følger med deg på flere retreater. Jeg ønsker deg lykke til videre og glad for å delta i fellesskapet!

Varme hilsener fra Gro

 
 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.