Bikram yoga er helt topp på denne tiden av året!

supermat tips yoga Apr 18, 2017

Rundt påsketider kjente jeg at kroppen var langt fra lett og tøyelig og tiden var inne for å gi slipp på vinteren på alle måter. Varm yoga som Bikram er virkelig et ypperlig verktøy for å tine og myke opp enhver frossen, stiv nordmann! Siden jeg fremover tilbyr en rekke eventer og retreater er det viktig for meg å kjenne at jeg «Walk the talk» og skaper den gode velværefølelsen i kroppen og ikke bare snakker om den!

Så jeg dro med meg en venninne og meldte oss på et introtilbud, kun 400 for 15 dagers trening, på Bikram Yoga Oslo på Majorstua, og her har vi frekventert så ofte vi kan! Nå har også senteret ikke bare bikram å by på, men også hot yin yoga og hot vinyasa. Bikram kan være litt vel mye med 90 min militærdisiplin, så deilig å ha litt kortere timer som byr på variasjon. Min favoritt er blitt en time de kaller «Full pakke» hvor det er 60 min med bikram, så 30 min med yin yoga! Elsker den!!! Bare håper den kommer oftere på timeplanen!
Etter bare et par ganger blir huden helt babymyk, og alt føles mye bedre i kroppen, lettere, mer sirkulasjon og langt mer tøyelig! Superdeilig. Er ingen steder jeg vet jeg kan få så stor effekt på bare et par uker med god innsats jevnlig. Helst 3-4 ganger i uken. Og det går helt fint for en kort stund! Så nå kjører jeg på 1 måneds tid til, før jeg stikker til Spania med retreaten! På yogamatten er jeg også langt flinkere enn ellers til å kjenne etter hva som gjør godt for kroppen og kjører veldig sjelden strikken for langt. Så når jeg kjenner det er nok, setter jeg meg bare ned og henter meg inn igjen. Det er jo nettopp det vi trenger å bli flinkere på også i hverdagen vår! Og etterhvert blir det lettere å praktiserer det du lærer på matten ut i livet!

21439_Sportsmixer-blaa

På matta har jeg med meg en sportshaker hvor jeg har laget min egen bikram drikke som er super når du svetter så mye!

50 % kokosvann
50 % vann
1 ss Spirulina Kamut hvetegress
1-2 ts Spirulina med Mint & Kakao
1 ts Aloe Vera 40 x
2-3 dråper med stevia gjerne med vaniljesmak!

Oppskriften er tilpasset en 750 ml sportshaker!
Denne kan du selvsagt bruke på all trening du svetter mye! Den er også superfin for PH- balansen og fyller opp med mineraler og elektrolytter!

Venninnen min som har hatt vondt i korsryggen, takket meg i dag for at jeg dro henne med – ryggen er blitt supertøyelig og mye mindre smerte.

Så finn ditt yogasenter som tilbyr Bikram eller varm yoga og prøv ut!

Bikram har blitt veldig populært hos gutta, så dette er vel eneste yogatypen du kan komme til en full sal og hvor halvparten er menn! Love it!

Jeg har ikke blitt sponset Bikram!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.