Deilig og forfriskende Raw sorbet laget på nyplukkede bær!

Inneholder annonselenker:

Nå som bærsesongen er godt i gang og det fortsatt er sommer, hva med å lage en god sorbet? Gjerne laget på nyplukkede bær om du har kommet deg i gang! Bær er spekket av antioksidanter og andre gode næringstoffer og bær har også mindre sukker i seg enn frukt! Så bær er supersunt og godt!

Du kan lage denne sorbeten på de fleste bærtyper, så ta din favoritt og du kan også mikse bær. Jeg er synes det er godt med en kombinasjon av bringebær og jordbær! Skal du lage av blåbær eller bær som ikke er så søte så kan det være greit å søte den litt mer enn i oppskriften nedenfor!

2 dl bringebær
2 dl jordbær
2 ss kokossukker eller annen søtning (lønnesirup, agave, honning)
1/2 ts ekte vaniljepulver
2 ts sitron, saften
1 klype himalaya salt (valgfritt, men jeg har alltid litt salt i søte ting – det fremhever smak)
1 ss gojibær (valgfritt) for en ekstra god bærsmak og boost! Også kalt happyberries ;)

Bruk gjerne frosne bær! Blend alle ingrediensene. Du kan enten kjøre den i en iskremmaskin eller sett den i fryseren og rør hver halvtime. Bruker du frosne bær og har en god blender og er rask, så kan det være at massen er fremdeles er frossen når du er ferdig og da trenger den stort sett ikke stå mer enn maks 30 min!

Du kan selvsagt bruke frukt også!

Fotograf er Jon Marius Nilsson og fra boken min Rawfood!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.