En effektiv pust- og meditasjonsøvelse som demper stress

meditasjon yoga Aug 28, 2018

Hei dere,

Jeg lovte tidligere i sommer at jeg skal dele mer yoga og meditasjon med dere. Er litt rart for det er lite som ligger nærmere mitt hjerte enn akkurat det, men bloggen min speiler ikke alltid dette like godt. Kanskje rett og slett bare lettere å dele kosthold og matoppskrifter. Men dette skal vi snu på!
Er i full gang med å filme inn meditasjoner og yogaøvelser, hvor noe vil bli delt på youttube og her.  Det blir også onlinekurs med meg da så mange av dere bor så spredt og kanskje vil i gang med hjemmepraksis!

Her får dere en flott meditasjon som passer høstsemesteret. Dette er jo ofte den mest hektiske tiden vi har på året, nå frem mot jul! Så å kunne få verktøy som er enkle og gir effekt må da være bra!

En pustemeditasjon for å dempe stress og dualitet
Ofte kan vi føle at vi blir dratt i flere retninger. At vi vil en ting, men som er det noe annet som trekker i en annen retning og vi vet ikke hva vi skal velge. Denne meditasjonen vil balansere hjernehalvdelene dine kjenne at det blir lettere å samle deg og forenes på mange plan, – at du går i en retning! Å kjenne at du dras i flere retninger, kan føles konfliktfylt og skape stress. Start med 3 minutter, så kan du øke opp til 11 minutter. Gjerne praktiserer denne i 40 dager, for maks effekt. Hentet fra Kundalini yoga.
Gjerne tune inn med å chante Ong namo guru dev namo, 3 ganger, før du starter meditasjonen. Avslutt gjerne med 3 lange Sat Nam (lang sat, kort nam).

Jeg har spilt inn meditasjonen og her kan du se filmen direkte på Youtube, trykk her!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.