En nærende og god supersmoothie for trening med superalgen spirulina!

Innholder sponsede produkter: 

I LA hadde et av mine favoritt rawfood steder en supersmoothie basert på kokospulp og spirulina som het Spirulina Warrior som jeg elsket, spesielt i forbindelse når jeg trente. Dette er min kopi av den og bare nyter å få den servert og tenke tilbake på gode minner fra LA!

Nå som det er vår trener jeg langt mer enn ellers og dette blir vårens supersmoothie for trening hos meg. Jeg varierer med å ha dette som en drikkende supersmoothie eller i bolle med litt å tygge på.  Når jeg har denne til frokost blir blodsukkeret mitt stabilt og jeg er god og mett i timesvis!

Spirulina er en alge som er rik på næringsstoffer og blir også kalt naturens multivitamin. Dette er egenskaper som spirulina er kjent for

  • Blodsukker
  • Energi & overskudd
  • Immunforsvar
  • Tretthet og utmattelse
  • Stoffskifte

Rå Kakao er også bra å ha i smoothier når du skal trene. Kakao er rik på viktige næringsstoffer som magnesium som bidrar til normal energiomsetning, muskelfunksjon, elektrolyttbalanse og til å redusere tretthet og utmattelse. Kakaoens innhold av protein bidrar til at muskelmassen vedlikeholdes og magnesium bidrar til normal muskelfunksjon Så dette er en knall kombi i forbindelse med trening.

Men spirulina har også en sterk smak av hav og tang som kanskje ikke går rett hjem hos alle smaksmessig.

Nå har Supernature lansert et nytt produkt som jeg virkelig digger, Spirulina med mint og kakao! Dette er gode smaker som harmonerer med spirulina og gjør den langt lettere å like på smak!

Spirulina-Mint-Kakao

 

Jeg bruker kokospulp/kjøttet i denne, men du kan erstatte det med banan som kan være enklere å få tak i. Her kan du lese mer om hvordan du ordner deg kokospulp!

Spirulina Warrior Supersmoothie - 1 porsjon
1 ss Spirulina med mint og kakao
ca 50 ml kokospulp (erstatt med 1 liten banan)
1/4 avokado
2 dl blanding av kokosvann og mandelmelk (har du vannkefir kan du erstatte kokosvannet)
1 ss peanøtt smør, økologisk (eller annet nøttesmør)
1/2 ss Chia frø (gjerne knust)
1 ss Supernature Pure Lecithin
1 1/2 ss Erte & Ris protein fra Soma1
ts Cocosa Extra virgin (kan sløyfes)
3-5 dråper Stevia med vaniljesmak, ettersom hvor søt du ønsker den!
1 liten klype Supernature himalayasalt (kan sløyfes)
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en jevn og fin smoothie. Ha så i et glass eller vil du ha noe å tygge på så lag en supersmoothiebolle og dryss på supermat som goji, kakaobiter, bipollen osv. Du kan også ha på frø som solsikke og gresskarkjerner.

Spirulina warrior2

Spirulina mint &kakao kan kjøpes i helsekost eller på www.soma.no

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.