Føl deg fresh og full av glød - Da er en vårdetox tingen!

detox Apr 07, 2019

Ta deg en vårdetox!                                                      

                                                                                                       (fotograf: Hilde Brevig)

Det er ikke bare hus og hjem som har godt av en våropprydding, kropp og sinn trenger også det. Detox kaller vi det og det er omdiskutert, fordi kroppen din vil avgifte seg selv. Men med mye stress, hektiske dager og ikke fullt så sunt kosthold, og ikke minst tungfordøyelig mat, så kjemper kroppen din ofte litt motbakke med å gjøre jobben sin optimalt. 

Jeg har lyst til å inspirere deg til å ta en detox., så du kan selv på kjenne på hvor fresh og full av glød du kan føle etterpå!

På onsdag  kl 20.30 (10 april) kjører jeg et live seminar, og ikke nok med det. Når du melder deg på får du en gratis vårdetox guide, med gode tips slik at du kan gå igang. Du får også noen gode detoxoppskrifter. Ja, fordi det er bare en myte at du trenger å sulte på detox, eller ikke spise nydelig mat!

 Trykk, HER for å melde deg på, og få din guide!

Hva er vanlig effekt etter en detox? 

  • Oppleve langt mer energi, en slankere og sterkere kropp, vakrere hud, blankere hår, sterkere negler og klare, strålende øyne.
  • Du vil også merke en mental klarhet, ro og bedre konsentrasjon.
  • Immunforsvaret ditt blir styrket og du vil rett og slett føle deg friskere og full av velvære!

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.