Høstsuppe av gresskar

suppe Oct 05, 2018

Var så heldig å finne en økobonde i Sørkedalen som leverer poser med kortreist ferske grønnsaker her forleden, Sørkedalen Hagebruk! Det er jo gøy når det bare kommer med en pose med grønnsaker som du kanskje ikke hadde plukket selv. Da må jeg bli mer kreativ!

I posen var det en del av et stort gresskar som jeg fikk gleden av å finne på noe med. Og gresskarsuppe ble løsningen!

Jeg har nesten alltid ferdig kraft hjemme i kjøleskapet eller fryseren min. Jeg er jo en happy fleksitarianer og kjenner at kraftmat er fint å supplere med, spesielt når det kommer kaldere og mørkere tider. Jeg synes det er bærekraftig og koke kraft på ben, og elsker smaken. Men er også fan av å lage grønnsakskraft, er mye kraft og gode smaker i det også! Men uansett kraft, så får du så utrolige gode supper, gryter og sauser som kan imponere hvem som helst. Jeg kan godt legge ut noen oppskrifter på kraft på bloggen, og om du ikke har kraft så bruker du bare en god buljong, jeg er glad i Helios sin grønnsaksbuljong uten gjær!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.