Peanøtt supersmoothie, plantebasert selvsagt! Godt for deg og godt for miljøet!

Sponset innlegg, inneholder produktlinker:

Jeg fikk en forespørsel fra Alpro som er i gang med en stor kampanje om jeg kunne mekke i hop en supergod smoothie! Jeg elsker jo plantebasert og er superhappy for at det er nå er blitt så populært og er ikke vanskelig å be i slike sammenhenger! Ja, jeg skriver elsker! Jeg liker best å gjøre ting fra lystfølelsen, det er her energien og den gode følelsen kicker inn og som er selve essensen for god helse! At det også er bra for oss, miljøet og planeten vår er også bra, veldig bra!

alpro1

Jeg har jo i årsvis jobbet med supermat og plantebasert mat/drikke og er derfor glad for at tilbudet nå er så godt og utbredt. Det varmer mitt hjerte. Og selv om jeg anbefaler at man fint kan lage sin egen plantebaserte drikke av nøtter og frø så forstår jeg at ikke alle vil faktisk gjøre det. Og selv jeg gjør ikke alltid det heller. Det er rett og slett anledninger der det ikke passer like godt og man vil ha det så enkelt som det overhodet kan gjøres. Men jeg velger de som er usukret, så kan jeg selv søte de til med stevia, dadler, banan eller honning osv ettersom hva som passer.

Tilbake til smoothien… Etter jeg laget den gode peanøtt og sjokoladekaken som jeg delte for litt siden, må jeg innrømme at jeg har fått et aldri så lite oppheng på peanøtter… Så da blir en en peanøtt supersmoothie jeg deler med dere i dag! En proteinrik smoothie som metter med andre ord, og pimpet opp med andre nyttige godsaker!

2,5 dl Alpro kokosdrikk (kan også bruke Alpro mandel, usøtet)
1 banan, frossen
2 ss peanøttsmør
1 håndfull ferske spinatblader
1 ss Supernature  kakaopulver
1 ts chiafrø
1 ts Cocosa extra virgin kokosolje
2 ss plantebasert ris protein med vaniljesmak
1/4 avokado – kan sløyfes, men jeg liker min ekstra fyldig
Vil du ha den søtere, tilsett 1 daddel eller noen dråper med stevia

Blend alle ingrediensene, vil du ha den kald og god kan du ha i en liten kopp med isbiter is før du blender.
Jeg topper så med en mix av kakaobiter, bipollen  og hakkede peanøtter (salte)

Sponset innlegg i samarbeid med Alpro

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.