Raw Lime & Avokado Pai, en raw og sommerlig sunn kake, uten gluten, melk og sukker!

Sponset innlegg med annonselinker:

Nå er jeg på vei hjem fra Mallorca og den første retreaten her er over. Det var en vellykket uke og alle har storkost seg. Med meg på kjøkkenet hadde jeg rawfood kokk, Malin Sönegård, som til daglig jobber på STHLM RAW, Stockholms beste rawfood cafe og Malin er en superflink kokk. I dag deler jeg med dere en svært god og enkel rawfood kake som er uten nøtter som Malin serverte oss på retreaten og har sendt meg oppskriften på. Nam nam, den må dere bare prøve! En perfekt sommerkake!

IMG_0787IMG_0788

RAW Lime & Avokado Pai, ca biter 12-14

Bunnen:
ca 5 dl kokos masse
3 dl solsikkefrø (du kan bruke andre nøtter elle frø også)
10 medjool dadlar
1 ts vanilje, ekte pulver
klype hav – eller himalayasalt
1 ss vann

Fyll:
4 modne avokadoer
3 lime (juice + raspet skall – husk økologisk)
5 dl cocosa extra virgin kokosolje (myk eller helt flytende )
2,5 dl honning
6,5 dl  vann
1 ts vanilje
klype salt
2 ts Supernature Matcha pulver (grønn te pulver) ( kan også bruke kamut hvete gress pulver eller chlorella)

Lag en paiform, (som er lav) og pakk bunnen med plastfilm.  Bland deretter kokos og nøtter til et fint «mel» i en food prosessor . Tilsett vanilje , salt og eventuelt litt vann og bland til du har en fin bunn-deig som holder godt sammen.Trykk deigen i paiformen , ikke glem at det kan også klemmes ut på kanten . Bland deretter fyllet til en kremet og glatt  tekstur i en blender. Hell den i pai formen . La den så stå i fryseren i minst 3 timer før servering . Kutt opp og nyt!

IMG_0515

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.