Ryllik en anvendelig og spennende urt som blomstrer nå!

Inneholder annonselenke:

I løpet av sommerhalvåret er det alltid mye fint vi kan plukke gratis i naturen for oss som er glad i urter og matplanter. Og nå er rylliken i full blomstring. Jeg elsker sommeren!

20160730_214638

Ryllik er en urt som kan brukes til mangt men den er først og fremst vært brukt som fordøyelsesfremmende og sårhelende. Det er også en aktuell urt å bruke ved mange «kvinneplager» men ikke for deg som seg er gravid eller ammende! Indianerne brukte denne for få bukt med feber og forkjølelse, men også ved mindre skader som hevelser, sår og forstuelser. Ryllik virker også betennelsesdempende og sammentrekkende og kan være fint å bruke som en ingrediens til hudvann. Den skal også ha en beroligende effekt og kan derfor blandes med andre urter som kamille med hell. For fordøyelsen og ved feber og forkjølelse drikker du den som te. For sårskader osv kan det brukes som omslag. Sjekk linkene nederst for mer inngående informasjon.

20160730_214723

Ryllik vokser over hele landet. Når du plukker urter så unngå veikanter der det er trafikk som forurenser. Du kan tørke urten og det er selve blomsten du bruker. Bruker du varme ved tørkeprosessen så unngå temperatur høyere enn 35 grader da det vil skade fargen på blomsten som skal være viktig!

Ryllik skal ikke brukes i høye doseringer og over tid da det inneholder et stoff som kan være skadelig og skal unngås ved graviditet og amming.

Som en vibrasjonell urt/essens brukes ryllik mye ved oversensivitet og for å beskytte seg/energilekkasjer. Den vil styrke aura/energifeltet ditt. Hvis du vil kjøpe en ryllik blomsteressens kan du gjøre det hos IKYA 

Ryllik har mange bruksområder og her kan du lese mer om denne spennende urter som du kan sanke inn nå:
http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/achi_mil.htm
http://wellnessmama.com/7106/yarrow-herb-profile/
https://alaskanessences.com/products/yarrow-i-achillea-borealis-i 
(som vibrasjonell essens)

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.