Travle førjulsdager? Da er denne smoothien noe for deg!

Inneholder annonselinker:

Jeg har også travle førjulsdager. På søndag var jeg på Vegansk Julefestival og hadde et lite matkurs. Her lagde jeg hasselnøtt topper og en supersmoothie som passer denne årstiden. Ellers så koste jeg med julefestivalen, masse folk, god stemning og masse god mat og finne! Her får du litt bilder og oppskrift!

img_4539Her sammen med Thomas, Veganmannen – Mannen bak festivalen og som har gjort en formidabel innsats! 

Supersmoothien jeg lagde var det noen som sa minnet om «Eggnog» men denne er uten både egg og alkohol. Den er boostet med kanel og annen supermat som balanserer blodsukkeret ditt og passer perfekt for julesesongen, den holder deg også mett i timesvis. Den passer like godt som en frokost som til trening da den også er proteinrik.

Oppskrift

Supersmoothie med Kanelaktivert-bygg-280-g-ny-etikett-2016
2,5 dl mandelmelk
1 banan, frossen
1 ts kanel, Ceylon
1 ts Supernature Activated Barley
klype vanilje pulver
1 – 2 ss plantebasert proteinpulver med vanilje smak.
1 ts Cocosa extra virgin kokosolje

Boost: 1ss Lecithin

Vil du ha den søtere, tilsett en daddel eller noen dråper med stevia!

Pyntes gjerne med kakaobiter, bipollen & kanel

Aktivert Bygg (Activated Barley) er laget etter en 2000 år gammel oppskrift fra den greske og romerske antikke kulturen. Frøene aktiveres gjennom en prosess som gjør at frøet spirer, men høstes før kornet utvikles på aksen. Som alle spirer er derfor aktivert bygg særdeles næringsrikt. Den inneholder naturlige betaglukaner og er ideell for deg som trener og er fysisk aktiv. Betaglukaner bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer i blodet.  Aktivert Bygg har også et høyt innhold av jern og er også en kilde til kalium som bidrar til nervesystemets normale funksjon, normal muskelfunksjon og til et normalt blodtrykk. Aktivert bygg er gunstig når du trenger ekstra energi som varer, for eksempel i forbindelse med trening og fysiske utfordringer.

Aktivert bygg skal være uten gluten, men det kan finnes spor av det. Jeg har intoleranse for gluten og tåler denne helt fint, men er du veldig sensitiv for også spor av gluten kan du være forsiktig.

Kanel er bra for et stabilt blodsukker og senker også kolestrol i blodet. Den er også rik på antioksidanter og har både virus-, sopp- og bakteriehemmende stoffer. Bruk Ceylon kanel, den er ikke skadelig for leveren i motsetning til Cassia (den du normalt finner på butikken).

Forskning har vist at 1-1.5 gram kanel(ca. 1/3) teskje daglig i 40 dager senker blodsukkeret og også triglyserider(fettstoffer i blodet) hos dem som har type 2-diabetes med opptil 30 prosent. Denne reduksjonen kan sammenlignes med den du får om du bruker blodsukkersenkende medikamenter.

 

img_7335

Nam, god ingerfærdrikk og indisk plantebasert mat!

img_3353

Så kult denne damen har laget denne ingefærdrikker og støtter Afrikanske kvinnelige ingefærdyrkere!
Les mer her

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.