Raw sjokolade ganache – en nytelse av en sunn kake

Hva kan passe bedre på Valentine enn en raw ganache kake? Den smaker bare helt fantastisk og dekadent – som en sjokolade ganache kake skal!  Men er sunn, og uten gluten, melk og sukker så denne kan du servere til de fleste. Dette er også en raw kake som er uten nøtter! 

Mørk Sjokolade Ganache pai – serveres gjerne med bærsaus eller sorbet

Paibunn:
2,5 dl Supernature rå kakaopulver
2,5 dl Cocosa kokosmel
50 ml  Cocosa kokosblomst sukker
75 ml kopp kokos- eller lønnesirup (må være flytende)
5 ss Cocosa extra virgin kokosolje
2 ss Supernature rå kakaosmør
1 klype Supernature himalaya salt

Til denne bruker du en paiform, ca 24 cm i diameter. Jeg bruker en paiform med løs bunn, se nederste bilde. Pakk gjerne paiformen inn i plast film. Bland alle ingrediensene i en foodprocessor. Klem på deigen for å kjenne at den er litt klebrig.  Klem så ut paideigen over formen. Kjøl ned paibunnen i fryseren mens du lager fyllet.

Fyll:
5 dl Supernature rå kakao pulver
5 dl kokos- eller lønnesirup (må være flytende)
2 dl Cocosa extra virgin kokosolje, smeltet
2 ss Supernature kakaosmør, smeltet (sammen med kokosoljen)
1 klype Supernature himalaya salt

Kjør alle ingrediensene til fyllet i en blender, husk å smelt kokosoljen og kakaosmøret først. Ha så fyllet i kaken. Dunk gjerne litt lett med kaken på benken så evt luftbobler kommer opp til overflaten og fyllet settes. Sett så til avkjøling. Gjerne i fryseren i 30 min.

Denne kaken er mektig så små stykker er mer enn nok for de fleste. Oppbevares i kjøleskapet, har lang holdbarhet, men er nok garantert oppspist innen den tid...

Her har du oppskrift på en sorbet, trykk HER
I boken min "Rawfood", kan du finne en god oppskrift på raw bringebær coulis. 


OBS! Denne kaken inneholder kaskader av lykkestoffer og gir mye energi, så mulig en søvnløs natt i vente – men rå kakao booster også sexlysten og kjærlighetssenteret i hjernen vår! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.