Smoothie med Spirulina, mint og kakao

frokost smoothie Jul 09, 2020


Denne er en av mine "elsk" smoothier. Jeg har den som hang opp i perioder da den gjør meg så mett og god - og jeg elsker smaken på den. Men spirulina er ofte en smak man må venne seg litt til, men den gjør seg veldig godt i kombinasjon med mint og kakao. Denne smoothien er også keto - det vil si at blodsukkeret holder seg helt stabilt. Og selvsagt er den også antiinflammatorisk. Spirulina kalles ofte naturens vitaminbombe og du kan lese mer om denne spennende algen her. Smoothien er full av fiber, proteiner, sunt plantefett og masse næring. 

Oppskrift:
3 dl plantemelk (jeg bruker kokos eller mandelmelk oftest)
1/2 avokado
1 ss tahini (er fra semsamfrø, eller bruk nøttesmør)
1 neve med spinat (eller brennesle/skvallerkål)
2 ss Spirulina med mint og kakao (produkt fra Supernature)
1 ss Udos Choice (Omega 3,6 og 9)
1 ss Protein Mix , plantebasert proteinpulver (Supernature)
1 klype Himalaya salt (Supernature)
1 måleskje Steviosa pulver eller 1 rør steviosa med karamellsmak

Alt has i blender og vips så har du en supergod smoothie. Jeg har min i bolle, heller på litt miks av supermat som gjør den crunchy og god eller granola - som kakaobiter, kokosflak og hampfrø - nam nam
Jeg bruker stevia i mine smoothies da det har null påvirkning på blodsukkeret, men har ofte en sær smak. Steviosa synes jeg er det beste stevia produktet som har den beste smaken. Jeg liker både steviosa pulveret og den flytende med karamellsmak. 

Sponset innlegg - jeg er Supernature fan og ambassadør!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.